Mustafa Üstündağ'dan Ferdi Sancar'a tehdit iddiası: O fotoğraf kalkacak

Mustafa Üstündağ'dan Ferdi Sancar'a tehdit iddiası: O fotoğraf kalkacak

Muğla'nın Bodrum ilçesinde silah kavga karışan ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, bu kez tehdit iddiası ile gündeme geldi. Üstündağ'ın, eski eşi Ecem Özkaya'nın Gönül Dağı dizisindeki partneri Ferdi Sancar'ı tehdit ettiği öne sürüldü: O fotoğraf kalkacak. Yandım oğlum, sen de yandın...

TRT1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde 'Sefer' karakterini canlandıran Ferdi Sancar, dizide Zahide karakterine hayat veren partneri Ecem Özkaya ile birlikte sosyal medyadan bir fotoğrafını paylaştı.

"BU FOTOĞRAFI KALDIRACAKSIN"

Diziden bir sahneye ait kareyi gören Mustafa Üstündağ'ın kıskançlık krizine girdiği ve Sancar'ı sosyal medyadan tehdit ettiği iddia edildi:

"Lan senin yolunu si....m. Bu bir tehdittir... Ya git şikayet et ya da senin... zzzzz... A...a k...m ya... oyuncusu.... 05... Beni ara. Aramazsan bu yazdığımı yayınlarım. Bu fotoğrafı kaldıracaksın. Biliyorsun, değil mi? Üzülürsün. Oğlum illaki uyanacaksın. Sana var ya... O fotoğraf kalkacak. Yandım oğlum, sen de yandın..."

01-001.jpg

İddiaya göre, Ferdi Sancar'dan geri dönüş alamayan Mustafa Üstündağ, bu kez Gönül Dağı dizisinin yapımcısı Ferhat Eşsiz'i hedef aldı.

SANCAR SAVCILIĞA BAŞVURDU

Öte yandan Ferdi Sancar'ın, Mustafa Üstündağ'ın tehdit mesajlarını görünce Ecem Özkaya ile olan paylaşımını kaldırdığı ve küfürlü mesajlarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öne sürüldü.

Özkaya'nın da bir yıl önce boşandığı Mustafa Üstündağ hakkında hakaret ve tehdit nedeniyle çok sayıda suç duyurusunda bulunduğu ve yargı sürecinin devam ettiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN