Müzeyyen Senar'ın sanatçı kızı Feraye Işıl yoğun bakıma kaldırıldı

Müzeyyen Senar'ın sanatçı kızı Feraye Işıl yoğun bakıma kaldırıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Türk sanat müziğinin ünlü ismi Müzeyyen Senar’ın kızı Feraye Işıl bu sabah saatlerinde aniden fenalaşarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Yokuşbaşı Mahallesi’nde yaşayan Türk Sanat Müziği’nin ünlü ismi Müzeyyen Senar’ın 75 yaşındaki kızı Feraye Işıl’ın bu sabah saatlerinde yaşadığı evde fenalaşarak yakınları tarafından ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi.

Feraye Işıl yoğun bakım ünitesinden yaptığı fotoğraf paylaşımının altına “Ritim bozukluğu, düzelmeye çalışıyoruz” yazdı.

713c9bb9-252d-4869-b784-18224d76dac8.jpeg

Işıl’ın yakın arkadaşlarından Tuna Altunkaya “Feraye, bu sabah kalbindeki ritim bozukluğu nedeni ile özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde makinaya bağlanarak tedavi altına alındı. Durumu çok ağır değil ama müşahede altında tutuyorlar. Birkaç güne taburcu olabilir” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN