Natalie Portman'dan çocuk oyunculara uyarı: Bu işe girmeyin

Natalie Portman'dan çocuk oyunculara uyarı: Bu işe girmeyin

Oscar ödüllü yıldız Natalie Portman, sinema kariyerine 12 yaşında Hollywood'da başlamış bir oyuncu olarak çocuk oyunculara bu sektörü tavsiye etmediğini söyledi. Portman "Gençleri bu işe girmeleri konusunda teşvik etmezdim. Çocuk oyuncu olarak zarar görmemiş olmam tamamen şans eseriydi" diye konuştu.

İlk gösterimi Cannes Film Festivali'nde yapılan, bu yıl en ses getiren filmlerden olan May December ile gündemde olan İsrail asıllı ABD'li oyuncu Natalie Portman, Hollywood'daki çalışma şartlarına karşı çocuk oyunculara uyarıda bulundu.

Fransız yönetmen Luc Besson imzalı "Sevginin Gücü" (Leon: The Professional) filmiyle 12 yaşında sinema dünyasına adım atan 42 yaşındaki Natalie Portman, filmde ailesinin ölümünden sonra bir tetikçinin yanına aldığı bir genç kız olan Mathilda karakterine hayat vermişti.

'ZARAR GÖRMEMİŞ OLMAM TAMAMEN ŞANS'

NTV'de yer alan habere göre; filmin ardından dünya yıldızı olan Oscar ödüllü oyuncu, genç yaşta Hollywood'a atılmanın tehlikelerine işaret etti.

Portman "Gençleri bu işe girmeleri konusunda teşvik etmezdim. 'Hiç' demiyorum, çocuk olarak diyorum. Çocuk oyuncu olarak zarar görmemiş olmam tamamen şans eseriydi. Tabii aşırı korumacı ve inanılmaz ebeveynlere de sahiptim" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN