Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç yıllar sonra aynı dizide

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç yıllar sonra aynı dizide

İki star isim olan Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç, altı yıl sonra yeniden aynı projede rol alacak. Ünlü oyuncular, 2003 yapımı 'İnterview' filminden yola çıkılarak kaleme alınan 'Yarın Yokmuş Gibi' isimli dizide partner oldu. Senaryosunu Ekin Atalar'ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Zeynep Günay'ın üstlendiği 4 bölümlük dizi Gain platformunda izleyicilerle buluşacak.

Sinema ve televizyon sektörünün önemli oyuncularından Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün yıllar sonra yeniden aynı dizide rol alacak. İki star isim daha önce 2017 yılında Ferzan Özpetek'in 'İstanbul Kırmızısı' adlı filminin ardından ikinci kez aynı projede partner oldu.

10.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başarılı oyuncuların yer aldığı 'Yarın Yokmuş Gibi' isimli dizi dijital içerik platformu Gain'de diziseverlerle buluşacak. 03 Medya'nın çekeceği dizi 4 bölümden oluşacak.

11.jpg

Senaryosunu Ekin Atalar'ın kaleme aldığı dizide yönetmen koltuğunda ise Zeynep Günay oturuyor.

Ekin Atalar, dizinin senaryosunu Michael Buscemi’nin 2003 yılı yapımı “İnterview” (Görüşme) filminden yola çıkarak hazırladı. Film, bir pembe dizi yıldızı ile onunla röportaja gelen gazetecinin hikâyesi beyazperdeye taşımıştı.

12.jpg

Halit Ergenç yakın zamanda sete çıkacak olan 'Yarın Yokmuş Gibi' dizisinin hemen ardından 'Adsız Aşıklar' adlı başka bir dijital dizide daha başrol oynayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN