Ne kadar dikkatlisin? Bu resimdeki kediyi 10 saniye içerisinde bulabilen yok! Kendine güveniyorsan başla

Ne kadar dikkatlisin? Bu resimdeki kediyi 10 saniye içerisinde bulabilen yok! Kendine güveniyorsan başla

İnternette gezinirken sürekli karşımıza bulmacalar çıkıyor. Bu bulmacaların çözümleri oldukça zor oluyor. Bu testlerden olan bu optik illüzyon resmi ufkunuzu yeniden açacak. Binaların arasında kediyi 10 saniyede fark edebilen neredeyse hiç kimse yok. Bu kediyi sadece belli seviyede olan kişiler bulabiliyor. Bakalım sizin dikkat seviyeniz ne kadarmış? Hazırsanız başlayalım...

Optik illüzyon testlerine ilgi giderek artıyor. Tüm dünyada çılgınlık seviyesine kadar ulaşan bu testler kişilerin bilinmeyen özelliklerini fark etmesini ve zihnin çalışmasını sağlıyor. Peki bu resimde gizlenmiş kediyi 10 saniyede bulabilir misiniz? Kendinize güveniniz tam mı? Bu kediyi sadece belli seviyede olan kişiler görebiliyor.

KENDİNİZE GÜVENİYOR MUSUNUZ?

Herkesin belli bir dikkat seviyesi bulunur. Ancak siyah beyaz gökdelenlerin arasında saklanmış olan bu kediyi bulmak nerdeyse imkansız. Beyin beyin jimnastiği için kullanılan bu bilmecede saklanan kediyi 10 saniyede bulmanız gerekmektedir. Kedi öyle bir yerde saklanıyor ki görmek çok zor. Eğer bu kediyi 10 saniyede bulabileceğine inanıyorsan başlayalım.

10 SANİYEDE SAKLANAN KEDİYİ BULUN

Bu kediyi bulabilmek için aşırı dikkatli olmanız gerekmekte. Okuyucuların bu tarz bulmacaları çözmek için ekstra dikkat ve zaman ayırması lazım.

b4.jpg

Resimde de gördüğünüz gibi bulmacadaki kediyi bulmak oldukça zor. İnsanların kafasını karıştırmak ve dikkatlerini dağıtmak için zekice gizlenmiştir. Aynı zamanda bulmacanın siyah beyaz olması ve gökdelenlerin uzun ve camlı olması kafaları karıştırıyor.

b67.jpgİşte gökdelenlerin arasındaki o kedi...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN