Ne kadar zekisin? İki resim arasındaki 5 farkı 32 saniyede bulan kişiler yüksek zekalı çıkıyor!

Ne kadar zekisin? İki resim arasındaki 5 farkı 32 saniyede bulan kişiler yüksek zekalı çıkıyor!

Yeni bir farkı bulma bulmacası ile karşınızdayız. Yan yana yerleştirdiğimiz İki benzer görüntü aynı gibi görünebilir. Ancak iki resimde birbirinden farklıdır. 32 saniye içinde beş farkı tespit edebilir misin? Ne kadar akıllı olduğunu ortaya çıkar.

Farkı bul, bulmacası görünüş olarak benzer iki görüntünün yan yana yerleştirileceği ve benzer olmalarına rağmen iki görüntünün bazı yönlerden farklı olacağı kavramı etrafında döner.

Yarışmayı tamamlamak için, katılımcıların belirli bir süre içinde iki resim arasındaki farkları belirlemesi gerekir. Bireysel veya grup etkinliği olarak denenebilecek en ilgi çekici etkinliklerden biridir. Aslında konsantrasyonunuzu artırmak için harika bir aktivite.

Ayrıca, gözlem becerilerinizi test etmenin iyi bir yoludur. Hızlı bir "farkı bul" yarışmasını denemeye hazır mısınız? Harika, hadi başlayalım.

1-020.jpg

RESİMDEKİ 5 FARKI 32 SANİYEDE BULUN

Yukarıda paylaşılan görsel, birbirinin aynısı iki resmi yan yana içeriyor. Çiftlikte öğleden sonralarını geçiren koyunlar ve inekler ile birlikte bir çiftlik sahnesi görebilirsiniz.

Yukarıda sunulan iki resim benzer görünse de, aralarında 32 saniyede fark etmeniz gereken beş fark var. İlk bakışta iki resim arasındaki tüm farkları görmek zor. İki resme dikkatlice bakmalı ve dikkatinizi çeken iki özdeş resim arasındaki farkları bulmalısınız.

TÜM FARKLILIKLARI BULDUN MU?

İki resim arasında bir veya iki fark gördünüz mü? Acele et, yakında zamanınız tükenecek. Bazı farklılıklar kolayca fark edilirken, diğerlerinin bulunması daha zordur. Şimdiye kadar kaç fark fark ettiniz? Sadece birkaç saniye kaldı.

Mükemmel gözlem becerisine sahip bireyler, diğerleri hala farklılıkları ararken, tüm farklılıkları görmüş olmalıdır.

ZEKA OYUNU CEVABI

Merak etmeyin çözümlerini yazının sonunda sunacağız. Problem çözmede gerçekten iyi olmak istiyorsanız, o zaman benzer zorlukları düzenli olarak uygulamanız gerekir.

Ve.. Süre doldu. Şimdi çözümü açıklama zamanı. Cevapları öğrenmek için aşağıdaki resme bir göz atın.

2-011.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN