Ne kadar zevkli birisin? Sosyal medyada viral olan test yüzde yüz doğru söylüyor...

Ne kadar zevkli birisin? Sosyal medyada viral olan test yüzde yüz doğru söylüyor...

Takı delisi kadınlar kategorisine aitseniz, bu test kesinlikle size hitap ediyor. Sadece pahalı metallerden değil, aynı zamanda mücevherlerden de bahsediyoruz, çünkü kadınlar en çok çeşitli taşlardan yapılan kolyelere meraklılar...

Size sunduğumuz 6 resme bakın ve en çok beğendiğinizi seçin. Mücevher kutunuzda hangisinin olmasını isterdiniz?

kolye.jpg

1. KOLYE UCUNU MU SEÇTİNİZ?

İlk takıyı seçtiyseniz, o zaman eski takıların hayranısınız demektir. Bu, eski günlerde takıların çok daha çekici ve sofistike olduğuna gerçekten inandığınızı gösteriyor.

2. KOLYE UCUNU MU SEÇTİNİZ?

2 numaralı kolye ucunu seçtiyseniz o zaman klasik zevkiniz var. Kısıtlamayı, verimliliği seviyorsunuz ve basit süslemelerin her zaman kazandığını düşünüyorsunuz. İyi bir damak tadın var.

3. KOLYE UCUNU MU SEÇTİNİZ?

Bu kolye uçlarından birini beğendiyseniz, o zaman gizemli bir kadınsınız. Gümüş ve altını seviyorsunuz, ancak aynı zamanda basit kolyelerle sınırlı değilsiniz, daha sıra dışı bir şey arıyorsunuz.

4. KOLYE UCUNU MU SEÇTİNİZ?

Çift takı seçimi, birden fazla kolye takmak istediğinizi gösterir. Kuş, özgürlüğü ve taş - tılsımların gücüne olan inancı sembolize eder .

Kesinlikle bir zevki olan rüya gibi ve yaratıcı bir insansın. Artık takı seçiminizin ne dediğini biliyorsunuz.

5. KOLYE UCUNU MU SEÇTİNİZ?

Bu tür takıları sarı, koyu tonlardaki düz giysilerde harika duracaktır. Oldukça kurnaz ve becerikli bir insansın. Sen gerçek bir stil kraliçesisin.

6. KOLYE UCUNU MU SEÇTİNİZ?

Sen tam anlamı ile hayat ve macera insanısın. Yaşamının her saniyesini dolu dolu geçirmekten hoşlanıyor çevrende olup bitenlerle de ilgileniyorsun. Yenilikleri yakından takip eden ekip gezilerine uygun birisin.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN