Ne nakit ne kart! Yeni teknoloji ödeme yöntemi başladı... O bankada yüzüğünü okutan ödemesini yapıyor

Ne nakit ne kart! Yeni teknoloji ödeme yöntemi başladı... O bankada yüzüğünü okutan ödemesini yapıyor

Teknoloji ile birlikte yeni ödeme sistemleri de gündeme geliyor. O bankanın son teknolojisi görenleri şaşkına döndürdü. Ringpay ödeme sistemi ile artık tek bir yüzükle ödeme yapılabilecek. İşte Ringpay ödeme sistemi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Gün geçtikçe teknoloji de yeni çalışmalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Pek çok farklı alanda kullanılan teknoloji bankalarda da sıklıkla kullanılıyor. Bankalar vatandaşların işlemlerini kolaylaştırmak için pek çok farklı adım atarken yeni ödeme sistemleri de oldukça dikkat çekiyor. Gelişen teknoloji kapsamında en son QR kod ile ödeme sistemi gündemde yer alırken bu kez de Ringpay ödeme sistemi herkesi şaşırttı. Tek bir yüzük ile ödeme yapabileceğinizi söylesek ne derdiniz? İşte Ringpay ödeme sistemi hakkında merak edilen tüm detaylar…


RİNGPAY ÖDEME SİSTEMİ NEDİR?


Bankalar teknoloji ile birlikte çalışmalarını da genişletirken yeni ödeme sistemi Ringpay oldukça dikkat çekiyor. Yeni ödeme sistemi Ringpay hizmete sunulurken tek bir yüzük kullanarak ödeme kolaylığından yararlanabilirsiniz. Yüzük kullanarak QR kod okutmak ya da mobil numaralardan ödeme işlemi yapılmaktadır.

ringpay-odeme-sistemi.jpg

Hızlı ve kolay bir şekilde ödeme imkanı sunan yeni sistem kişisel bilgileri de koruma altında tutar. Bu kapsamda cep telefonu gibi sürekli yanınızda bulunan cihazları kullanarak da ödeme işlemlerini yapabilirsiniz.


Ring pay ödeme sistemi belirli bir bölge ya da ülkede mevcut olarak kullanılmaktadır. Yaygın bir kullanıma sahip olan bu ödeme sistemi aynı zamanda internet kullanımı da sağlar.


HALKBANK BÜYÜK BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATTI


Vatandaşların sadece bir yüzük ile ödeme yapabileceği sistemi hizmete sunan Halkbank tüm dikkatleri üzerinde topladı. Banka kartları ya da telefonlar için ceplerinizi ya da cüzdanlarınızı karıştırmaya son. Temassız sembolünü kullanarak yüzük ile her yerde hızlı ve sorunsuz bir şekilde ödeme yapabilirsiniz. RingPay Rewards ile harcamalarınızın nakit para kazanabilir aynı zamanda RingPay Giving üzerinden de ödeme işlemi yapabilirsiniz.


ringpay-halkbank.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN