Ne ÖTV ne zam etkiledi! Kia Picanto'nun fiyatı ağızları açık bıraktı! Bu fiyata kapış kapış gidiyor

Ne ÖTV ne zam etkiledi! Kia Picanto'nun fiyatı ağızları açık bıraktı! Bu fiyata kapış kapış gidiyor

ÖTV fiyatları gün geçtikçe tartışma konusu haline gelirken Sıfır Picanto 165 bin TL'ye satışa sunuldu. Kia ÖTV fiyat listesini açıkladı. Araç fiyatlarının bu kadar düşük olması vatandaşları harekete geçirdi. Çok sevilen araba markası Kia ÖTV muafiyetli fiyatları belli oldu.

Otomobil almak gün geçtikçe zorlaşırken sevilen marka olan Kia öyle bir indirim yaptı ki kimse bu fiyatlara inanamadı. Kia Picanto oldukça uygun fiyat seçenekleriyle kullanıcılarına sunulurken bu aracı almak isteyenler çok uygun fiyat seçenekleriyle vatandaşlara sunuldu. Kia MTV muafiyet listesi haberimizde.

kia ötv indirimi

KİA'DAN GÖRÜLMEMİŞ FIRSAT! ÖTV MUAFİYET LİSTESİ

Devlet kapsamı içerisinde ÖTV muafiyeti olarak bilinen engelli destek kampanyasında Kia markası ön plana çıktı. 5 yıl 150 bin KM garantisiyle beraber 165 bin TL'ye vatandaşlara ÖTV indirimi sunan sevilen marka araç satışlarına hız kazandırdı. Kia Picanto’nun güncel fiyatı şuanda 380.000 TL engelli desteği ile beraber bu aracı %65 seviyelerinde satın almak mümkün hale gelirken her araç modeliyle beraber ÖTV muafiyetli listesi uygun araçlarla doldu taştı.

ÖTV muafiyeti genellikle sağlık, eğitim, sosyal hizmetler, kamu hizmetleri gibi hizmetler ve ürünler için kullanıma sunulur. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN