Nebahat Çehre'nin güzellik sırrı ortaya çıktı! 1 haftada 10 yaş gençleştiren o bakım!

Nebahat Çehre'nin güzellik sırrı ortaya çıktı! 1 haftada 10 yaş gençleştiren o bakım!

Yılların eskitemediği güzelliği ve düzgün fiziği ile sürekli gündemde olan Nebahat Çehre bakın bu güzelliğini ve fiziğini neye borçluymuş. Duyanların hemen uygulamak isteyeceği güzellik sırrı. İşte detaylar…

Daha 15 yaşında Türkiye güzeli seçilen Nebahat Çehre yaşıtlarına kıyasla çok genç olması sevenlerinin acaba bunun için bir formülü var mı? demelerine yol açıyor. İşte o gizli formül. Detaylar haberimizde…

banka

CANAN KARATAY'A KULAK VERMİŞ! 40 DAKİKA... 20'LİK CİLDİNİN SIRRI BAKIN NEYMİŞ! 1 HAFTADA 10 YAŞ GENÇLEŞTİREN NEBAHAT ÇEHRE BAKIMI!

Aşık Memnu dizisinde Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nebahat Çehre, dizinim bitmesinden sonra uzun yıllar geçemsine rağmen güzelliği ve düzgün fiziği ile dikkatleri üzerine çekiyor. 79 yaşındaki oyuncu güzelliğini borçlu olduğu sırlarını paylaştı. Canan Karatayı dinleyen Nebahat Çehre "Un, tuz, şeker kullanmam.'' diyor Nebahat Çehre'nin sizi bir haftada 10 yaş gençleştiren bakımının sırrı neymiş işte detayları haberimizde...

Uzun yıllardır genç ve sağlıklı bir cilde sahip olan ünlü oyuncu Nebahat Çehre, çarpıcı görünümüyle büyük ilgi gördü. Özellikle bugünlerde rahatlamak isteyenler ünlülerin güzellik sırlarını merak ediyor. Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Yuvamdaki Düşman, Kara Para Aşk gibi birçok dizide rol alan usta oyuncu, gençliğin sırlarını ortaya koyuyor. Nebahat Çehre, güzelliğini ve genç görünümünü korumak için 15 günde bir hamama gittiğini söyledi. İşte Nebahat Çehre'nin gençliğinin sırrı burada.

79 yaşındaki deneyimli oyuncuya gittiği bir davette "Nasıl oluyor da, böyle genç kalıyorsun?" sorusu soruldu.

Hayatında yalnızca bir kez Paris`te yüzünü gerdirdiğini, ona da pişman olduğunu söyleyen Çehre "Annemden kalan öğütleri uyguluyorum" dedi.

İşte yıllar geçse de genç ve güzel fiziği ile karşımıza çıkan güzel oyuncudan altın değerinde öğütler…

Hayatımda cilt bakımı yaptırmadım. Ama 15 günde bir hamama gider yüzüme kese yaptırırım.

Sabah uyandığımda yüzümü yıkar, bir süre kurulamam.

Aç karnına ılık, limonlu su içerim. 40 dakika hafif egzersiz yaparım.

Un, tuz, şeker kullanmam.

Rejim yapmam, az yerim. Uykuma dikkat ederim.

BEYAZDAN UZAK DURUN

Sürekli olarak yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Prof. Dr. Canan Karatay da, "3 beyaz dediğimiz un, tuz ve şeker vücudumuzun sağlığına zarar veriyor.

banka

Kalp krizi, felç ve kansere nedendir. Tüketmez isek şekerimiz yükselmez. Kalp krizi riski azalır. Felçler ve kanserler de önlenir" diyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN