Nejat İşler alkolü fazla kaçırdı! Behzat Ç.'deki rol arkadaşını yumrukladı! 'Ben içime atarım...'

Nejat İşler alkolü fazla kaçırdı! Behzat Ç.'deki rol arkadaşını yumrukladı! 'Ben içime atarım...'

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Behzat Ç.' adlı dizide 'Ercüment Çözer' karakteriyle efsaneleşen Nejat İşler, aynı dizideki rol arkadaşını herkesin içinde yumrukladı.

Son olarak Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Aile' dizisinde rol alarak 'Cihan Soykan' karakterine hayat veren Nejat İşler, eski rol arkadaşını yumrukladı. Alkolü fazla kaçıran ünlü oyuncu, aynı dizide rol aldığı arkadaşını tanıyamayınca büyük bir skandala imza attı.

tv100'den Onur Üçkarışoğlu’nun haberine göre; Asmalımescit’te bir gece kulübünde Birce Akalay ile eğlenen Nejat İşler, o sırada yanına gelen eski rol arkadaşı İnanç Konukçu'yu tanıyamayınca eski arkadaşını yumrukladı.

Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yapımları arasında yer alan Behzat Ç. adlı dizide 'Ercüment Çözer' karakteriyle efsaneleşen İşler, aynı dizide 'Hayalet' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken İnan Konukçu'yu alkolün etkisiyle herkesin önünde yumrukladı.

Yaşanılan olayda Birce Akalay'ın da başını sert şekilde duvara vurduğu öne sürüldü. Olayın ardından açıklamalarda bulunan Konukçu, “Bizim aramızda tatsız bir olay olmaz. Abim bana kızar. Ben abime sinirlenirim sadece. Ben içime atarım. Abim bana kızar ama…” diye konuştu.

İnanç Konukçu kimdir, hangi dizilerde rol aldı? - Son Dakika Magazin Haberleri | N-Life

Konukçu'nun açıklamaları sonrasında gözler İşler'e çevrildi. işler'in yaşanan olay hakkında nasıl bir açıklama yapacağı şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN