Nejat İşler'den dikkat çeken açıklama: UEFA Fenerbahçe'yi yemeye çalışıyor

Nejat İşler'den dikkat çeken açıklama: UEFA Fenerbahçe'yi yemeye çalışıyor

Ünlü oyuncu Nejat İşler, UEFA'nın "Putin" tezahüratlarına soruşturma başlatmasına tepki göstererek "UEFA öyle bir soruşturma başlatmadı, bir tane tribüne ceza gelecek büyük ihtimalle. Garip bir şey var; Fenerbahçe'yi yemeye çalışıyorlar, olmaz" açıklamasıyla tepki gösterdi.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turu rövanşında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'e 2-1 mağlup olarak organizasyona veda etti. Ukrayna ekibinin ilk golünden sonra bazı taraftarlar "Vladimir Putin" tezahüratında bulundu.

Kadıköy'deki "Putin" tezahüratları sonrasında harekete geçen UEFA, olayla ilgili olarak soruşturma başlattığını açıkladı.

TV100'e konuşan ünlü oyuncu Nejat İşler, UEFA'nın "Putin" tezahüratlarına soruşturma başlatmasına tepki gösterdi.

Karşılaşmayı Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndan takip ettiğini açıklayan Nejat İşler, 'UEFA'nın Fenerbahçe'yi yemeye çalıştığını' iddia ederek şunları söyledi:

"Ben maçtaydım, tezahüratı duymadım. UEFA öyle bir soruşturma başlatmadı, bir tane tribüne ceza gelecek büyük ihtimalle. Maçtayken duymadım, sonrasında internette gördüm. Garip bir şey var; Fenerbahçe'yi yemeye çalışıyorlar, olmaz.

Herkesin dolabında bir ceset vardır

Geçmişte öyle bir şey olmadı ki. Başka takımları da söylerim, Türkiye'den de söylerim. İnsanların anıları hemen gidiyor, saçma. Benim aklımda, bazı kişilerin aklında. Herkesin dolabında bir ceset var."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN