Neslihan Atagül'ün son hali kahretti! Göz göre göre aldatılmıştı... "Boşanıyor"

Neslihan Atagül'ün son hali kahretti! Göz göre göre aldatılmıştı... "Boşanıyor"

Boşanma iddialarıyla gündemden düşmeyen Neslihan Atagül'ün son hali herkesi korkuttu. Eşi Kadir Doğulu'nun kendisini başka bir kadınla aldattığı görüntülerle magazin gündemine bomba gibi düşen Neslihan Atagül'ün son paylaşımı şoke etti. Dokunsalar ağlayacak...

Yaklaşık 7 yıldır evli olduğu Kadir Doğulu tarafından aldatılan Neslihan Atagül, son paylaşımıyla hayranlarını üzdü. Aldatma iddialarını yalanlayan Atagül'ün üzgün hali gözlerden kaçmadı. Eşi Kadir Doğulu ise sessizliğini koruyor. Sosyal medyadan paylaşım yapan Nesliahn Atagül'ün o görüntüsü magazinde çok konuşuldu. Bakın ne hale geldi?

neslihanatagul.jpg

NESLİHAN ATAGÜL'ÜN SON HALİ ÜZDÜ

Kadir Doğulu'nun kendisini aldattığına yönelik iddia ve görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Neslihan Atagül eşinin kendisini aldatmadığını söyleyerek destek vermişti.

kadirdogulu.jpg

ÜZGÜN HALİ ŞAŞIRTTI! BOŞANIYOR MU?

Ancak aradan geçen bir aylık sürenin ardından sürpriz bir görüntü ortaya çıktı.

neslihan.jpg

İddiaların doğru olduğunu öğrendiği iddia edilen Atagül'ün son görüntüsü hayranlarını şaşırttı. Üzgün hali ise gözlerden kaçmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN