Netflix rekora koşuyor! En çok izlenen yapımlar belli oldu! O dizi tüm dünyayı kasıp kavurdu

Netflix rekora koşuyor! En çok izlenen yapımlar belli oldu! O dizi tüm dünyayı kasıp kavurdu

Dünyanın dört bir yanında hizmet sağlayan dijital dizi film platformu Netflix rekora koşuyor. Her geçen gün abone sayısını arttıran platform yeni yapımları ile de herkesin gözdesi oldu. İşte Netflix haftanın yapımları…

Yerli ve yabancı yapımları izleyicilerle buluşturan Netflix platformu haftanın en çok izlenen yapımlarını açıkladı. Birbirinden farklı yapımlar listede yerini alırken ilk sıraya yerleşen dizi Terzi oldu. Yayınlanması ile birlikte yoğun ilgi gören dizi haftanın en çok izlenenleri listesinde yerini aldı. Türkiye'nin en çok izlenen yapımı olarak listeye ek Terzi dizisi rekor kırmaya devam ediyor. Hem yerli hem de yabancı listeler listesinde en çok izlenen yapımlar belli oldu. İşte Netflix haftanın yapımları…


EN ÇOK İZLENEN DİZİLER

Netflix platformunda filmlerin yanı sıra dizilerde birçok kişinin dikkatinde yer alıyor. Özellikle yerli yapımlar ile dikkat çeken platform abone sayısını da her geçen gün katlamayı başarıyor. Birçok abone tarafından beğenilen yapımlar hem konularıyla hem de oyuncularıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı. Netflix'te haftanın en çok izlenen dizileri şu şekildedir:

queen-charlotte-dizi.jpg
Queen Charlotte
Black Knight
Muted
XO, Kitty
Sweet Tooth
Cennete Hoşgeldiniz
Kraliçe Kleopatra
The Night Agent
Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?

EN ÇOK İZLENEN FİLMLER

Netflix platformunda yayınlanan ve büyük ilgi gören filmler arasında yer alan The Mother haftanın en çok izleneni oldu. Başrolün önünde Jennifer Lopez'in yer aldığı dizi anneler günü nedeniyle daha erken bir tarihte yayınlandı. Listede yabancı yapımlarla birlikte son dönemde dijital platformları sağlayan yeni yapımlarda yerini aldı. Netflix'te haftanın en çok izlenen filmleri şu şekildedir:

the-mother-dizi.jpg
The Mother
Kurak Günler
F9: The Fast Saga
Sadakat Yalanı
Müjdemi İsterim
Büyük Günahlar
Mahalleden Arkadaşlar
Ketenpere
Kolpaçino 3. devre

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN