Netflix ve Yılmaz Erdoğan'ndan yeni film! 'Kin' büyük merak uyandırdı

Netflix ve Yılmaz Erdoğan'ndan yeni film! 'Kin' büyük merak uyandırdı

Netflix'in yeni projesi Kin'den ilk fragman geldi. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Ahmet Mümtaz Taylan, Cem Yiğit Üzümoğlu, Rüzgar Aksoy, Duygu Sarışın gibi isimlerin yer aldığı 'Kin' 8 Ekim'de izleyici ile buluşacak.

Alternatif dizi ve sinema filmlerin platformu olarak tüm dünyada büyük bir ilgi gören Netflix’in Türk yapımlarına bir yenisi daha eklendi. Başrollünde Yılmaz Erdoğan'ın yer aldığı Kin adlı filmden ilk fragman geldi. Yapımcılığını Necati Akpınar'ın, senaristliğini ise Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği Kin, ilk fragmanın yayınlanmasının ardından izleyicide büyük merak uyandırdı.

İşte merakla beklenen Kin filminin konusu;

Baş komiser Harun, mesleğinin en büyük ödülünü aldıktan sonra ekip arkadaşlarıyla kutlamaya gider. Ödülden sonra terfi alacağına emin olan Harun, o gece eve dönerken bulunduğu taksideki şoförün saldırısı sonucu kendini savunurken cinayet işler. Ertesi sabah bu cinayet vakası emniyete ulaşır ve Harun, kendi işlediği cinayetin faalini aramaya başlar. Hem kaçan ve hem kovalayan olmanın stresiyle başa çıkmaya çalışırken, bulduğu her ipucu onu çok daha karmaşık bir olayın içine çeker.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN