Netflix'in çok tutan Türk yapımlarından Kuş Uçuşu'nda yeni sezon! Kuş uçuşunun 2. sezon tarihi belli oldu

Netflix'in çok tutan Türk yapımlarından Kuş Uçuşu'nda yeni sezon! Kuş uçuşunun 2. sezon tarihi belli oldu

Netflix'in en sevilen Türk yapımlarından Kuş Uçuşu'nun yeni sezonunu bekleyenlere müjde! Kuş uçuşunun 2. sezon tarihi belli oldu! kuş Uçuşu ikinci sezon ne zaman? İşte ayrıntılar...

Aralık ayı, Netflix kullanıcıları için dopdolu bir içerik sürpriziyle geliyor. Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı popüler dizi 'Kuş Uçuşu', ikinci sezonuyla geri dönüyor.

KUŞ UÇUŞU İKİNCİ SEZON NE ZAMAN?

kus-ucusunun-2-sezon-cikacak-mi-1.webp

2022 yılında izleyiciyle buluşan ve büyük bir beğeni kazanan Kuş Uçuşu, farklı hayat biçimlerine sahip X kuşağı ile Z kuşağının çarpışmasını konu alıyor. Genç bir kadın olan Aslı'nın kariyer hayallerine "kuş uçuşu" ile gitmesi, karşılaştığı engellerle dolu bir mücadeleye dönüşüyor. 14 Aralık'ta başlayacak olan yeni sezon, Aslı ve Lale'nin acımasız medya sektöründeki mücadelesini sürdürecek.

KUŞ UÇUŞU İKİNCİ SEZONDA NE OLACAK?

İlk sezonun ardından merakla beklenen 2. sezon, izleyicilere Aslı ve Lale'nin karakter gelişimlerini ve yaşadıkları zorlukları daha derinden keşfetme fırsatı sunacak. Aslı'nın azmi ve hedefleri için verdiği mücadele, yeni sorumluluklarla dolu bir yolculuğa dönüşecek. Lale ise kaybettiklerini telafi etme çabası içinde, Kenan'ın desteğiyle ayakta kalmaya çalışacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN