Nikah masasına oturmak için geri sayıma geçmişti! Mehmet Ali Erbil aşkını resmen ilan etti! Sosyal medyadan duyurdu!

Nikah masasına oturmak için geri sayıma geçmişti! Mehmet Ali Erbil aşkını resmen ilan etti! Sosyal medyadan duyurdu!

Geçtiğimiz aylarda ciddi sağlık sorunları ile mücadele eden, son dönemde ise sosyal medyadan yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yeni sevgilisine aşkını resmen ilan ederek sevgilisinin doğum gününü kutladı.

Geçtiğimiz yıllarda 'Kaçış Sendromu' hastalığına yakalanarak bir süre hastanede tedavi gören, son dönemde ise sosyal medya platformu TikTok'ta yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, yeni sevgilisine aşkını ilan etti. 5. kez dünyaevine girmek için geri sayıma geçen ünlü komedyen sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabı aracılığıyla kutladı.

Daha önce Muhsine Şehnaz Kamiloğlu, Nergis Kumbasar, Sedef Altuntaş ve Tuğba Coşkun ile dünyaevine giren ünlü komedyen, bu kez kendisinden 42 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile nikah masasına oturmak için geri sayıma geçti.

Geçtiğimiz günlerde Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' programına katılarak sevgilisi ile evlenmek istediğini açıklayan ünlü komedyen, "Öyle bir yol var şu anda. Benim evliliklerimde hiçbir zaman teklif olmamıştır her zaman akışına bırakmışımdır" diye konuşmuştu.

Genç sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabı aracılığıyla kutlayan ünlü komedyen, kendisinden 42 yaş küçük olan Gülseren Ceylan'a olan aşkını resmen ilan etti.

Ünlü şovmen paylaşımında "İyi ki doğdun sevgilim. İyi ki benimsin. Yerin sonsuzda dek benim yanım olsun. Seni seviyorum" ifadelerine yer verdi.

Mehmet Ali Erbil'in bu paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Mehmet Ali Erbil, 40 yaş küçük sevgilisinin doğum gününü kutladı! Nottan romantizm akıyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN