Nisa Bölükbaşı çakma Miray Daner oldu! Son halini gören tanıyamadı "Ayrılık acısı"

Nisa Bölükbaşı çakma Miray Daner oldu! Son halini gören tanıyamadı "Ayrılık acısı"

Survivor All Star'da şampiyonluğu kazanan Nisa Bölükbaşı, tarzı ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Yarışma sonrasında Ogeday Girişken ile ilişkisini ani kararla sonlandıran Bölükbaşı, bu defa yeni tarzıyla dikkat çekti. Görenler Miray Daner sandı

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor'dan birincilikle ayrılan Nisa Bölükbaşı, paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Eski halinden eser kalmayan yarışmacı son görüntüsüyle ağızları açıkta bıraktı.

nisaboluk.jpeg

NİSA'DAN AYRILIK SONRASI YENİ TARZ

Ogeday Girişken ile olan ilişkisini sonlandıran Nisa Bölükbaşı, yeni tarzıyla dikkat çekti. Nikah masasına oturacakları söylenen ikilinin ayrılığı sevenlerini üzerken, Bölükbaşı'ndan şaşırtan bir hamle geldi.

nisa-bolukbasi-ogeday-girisken-survivor-bitti-ask-pozu-geldi-0-vtrulygc.jpg

MİRAY DANER' BENZEDİ

Saç stilini değiştiren Nisa Bölükbaşı'yı görenler oyuncu Miray Daner sandı. Ayrılık sonrasında değişime giden Bölükbaşı'nın yeni tarzı beğeni topladı.

nisa.jpg

miray.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN