Nusret'e hayatının şoku! Dünya Kupası'nda darlamıştı: O kupanın finalinden men edildi! Sadece televizyondan izleyebilecek!

Nusret'e hayatının şoku! Dünya Kupası'nda darlamıştı: O kupanın finalinden men edildi! Sadece televizyondan izleyebilecek!

Arjantin Dünya Kupası'nı alınca sahaya atlayan Nusret sergilediği tavırlarla dikkat çekti. Messi ile fotoğraf çektirmek için çaba gösteren ve Messi'yi rahatsız eden Nusret'e ABD'nin çok bilinen futbol turnuvası için yasak getirildi.

Katar'da yapılan 2022 Dünya Kupası sonrasında Nusret dünyada gündem oldu. Arjantin'in Dünya Kupası'nı almasının ardından sahaya inenler arasında yer alan Nusret, Messi'yle fotoğraf çektirmek için girdiği hallerle dikkat çekti. O görüntüler tüm dünyada gündem olurken Messi'yi şok edecek bir karar geldi.

KUPAYA GİRMESİ YASAKLANDI

ABD'nin en eski ulusal futbol karşılaşması olan U.S. Open Cup'ın Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Nusret'le ilgili şok karar açıklandı. Paylaşımda, "Salt Bae, 2023 Open Cup finalinden bu vesileyle men edilmiştir" sözleriyle Nusret'in turnuvaya girişinin yasaklandığı belirtildi.

 nusret dünya kupası

U.S. Open Cup, ABD'de tek maçlı eliminasyon sistemli futbol organizasyonu olmasının dışında ülkenin en köklü turnuvası olma özelliğini taşıyor. Yapılan paylaşıma tüm dünyadan yorum yapılırken, Nusret'in bu karara ne tepki vereceği de merak edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN