O diziden büyük hamle! Reytinglerde Müge Anlı ve Esra Erol'u bile geçti, işte 12 Ocak reyting sonuçları

O diziden büyük hamle! Reytinglerde Müge Anlı ve Esra Erol'u bile geçti, işte 12 Ocak reyting sonuçları

En çok izlenen yapımlar yayınlandı. Öyle bir dizi birinci oldu ki Müge Anlı ve Esra Erol'un izlenmelerini adeta 2'ye katladı. Total ve AB sıralamasında zirveyi kimseye vermeye o dizi herkesi şaşırttı. verildi. İşte 12 Ocak Total ve AB sıralama sonuçları...

Türkiye'nin en çok izlenen 2 programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert ile Esra Erol'da programını o dizi geride bıraktı. Reyting sonuçlarında zirveye oturan diziyi görenler inanamadı.

dizi.jpg

MÜGE VE ESRA'YI SOLLADI

Çok sayıda dizi film ve yapımın listede olduğu Total ve AB reyting sonuçlarında şaşırtan bir zirve yaşandı. Genelde Müge Anlı ve Esra Erol'un yer aldığı ilk sıralarda bu kez Kanal D'nin dizisi koltuğa oturdu.

camdaki-kiz.jpg

TOTAL VE AB SIRALAMASINDA ZİRVE ONUN

Başrollerine Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız Total'de ilk sırada yer aldı. Onu ise sırayla Esra Erol ve Müge Anlı takip etti.

Yine AB sıralamasında ise aynı şekilde zirve Camdaki Kız'da oldu. 2. sırada ise Aldatmak dizi 3. sırada “Müge Anlı İle Tatlı Sert” yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN