O dizinin başrolü yönetmeniyle uygunsuz basıldı! Hem de ikisi de evli

O dizinin başrolü yönetmeniyle uygunsuz basıldı! Hem de ikisi de evli

Magazin dünyasına bomba gibi düşen yasak aşk haberi adeta herkesi şaşkına çevirdi. Türkiye'nin en çok izlenen dizisinde evli oyuncu ile yönetmen sette uygunsuz yakalandı. Duyanların ağzı kulaklarına yapıştı...

Magazin müdür Birsen Altuntaş, herkesi şoke eden bir iddia ortaya attı. Yasak aşk iddiasıyla magazine bomba gibi düşen oyuncu dizi yönetmeniyle karavanda uygunsuz olarak basıldı. Olaya set çalışanları da şahit oldu.

dizi.jpg

Dizi setlerinde yaşanan yasak aşk iddiasına bir yenisi daha eklendi. Türkiye'de en çok izlenen diziler başında gelen o dizinin başrol oyuncusu, yönetmeniyle basıldı.

karavandizi.jpeg

Dizi çalışanlarının yakaladığı ikilinin evli olduğu ve yasak aşk yaşadığı magazin gündemine adeta bomba gibi düştü. Haberin yayınlanmasından sonra kullanıcılardan ise farklı isimler gelmeye başladı.

MAGAZİN DÜNYASI ÇALKALANDI

Magazin dünyasında çalkantılı aşklar yaşanmaya devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın ortaya attığı bir iddia tüm oyuncular diken üstünde bıraktı.

yasakask.jpg

SET ÇALIŞANLARI YAKALAMIŞ

Altuntaş'ın iddiasına göre; Ekranlarda oynana bir dizide evli oyuncu yine evli olduğu söylenen yönetmenle karavanda uygunsuz yakalandı. İkiliyi yakalayanların ise set çalışanları olduğu söylendi.

birsenaltuntas.jpg

"İKİSİ DE EVLİ, AÇIKLARSAM YALANLARLAR"

Yaşanan aşk skandalına şahit olan set çalışanları büyük bir şok yaşarken, durumun ortaya çıkmasında sonra dizi setinde kriz çıktığı da iddialar arasında. Olayı ortaya çıkaran Birsen Altuntaş, isim vermezken yasak aşkla ilgili ise , "Öncelikle taraflar evli, ikinci önemli neden de çıkıp yalanlayacakları için"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN