O market tuvalet kağıdında stok yaptıracak! 2 al 1 öde kampanyası resmen başladı: Duyan akın ediyor

O market tuvalet kağıdında stok yaptıracak! 2 al 1 öde kampanyası resmen başladı: Duyan akın ediyor

Yaptığı indirimlerle dikkat çeken o market şimdi de tuvalet kağıdında büyük bir kampanya başlattı. 2 al 1 öde kampanyası başlatan marketin bu fırsatını duyanlar akın ediyor…

Zincir marketlerin Aralık ayı kampanyaları tek tek gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda yeni bir kampanya başlatan Tarım Kredi Market de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Yeni yıl zamlarından önce ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar marketlerin yolunu tutarken, zincir marketlerde temel ürünlerde indirim uyguluyor. Vatandaşın alım gücünü düşünerek düzenli olarak indirime giden Tarım Kredi Market de şimdi tuvalet kağıdında kaçırılmayacak bir kampanyaya imza attı.

tarim-kredi-market-tuvalet-kagidi-1.jpg

2 AL 1 ÖDE

Tarım Kredi Market’in Aralık ayının ilk günlerinde dikkat çeken yeni kampanyası resmen başladı. Market şubelerinde Aralık ayı boyunca 22’li tuvalet kağıdı 2 al 1 öde seçeneğiyle satılacak. Siz de en yakın Tarım Kredi Market şubesine giderek ihtiyacınızı uygun alım fırsatıyla karşılayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN