O markette indirim rüzgarı! 4 litre ayçiçek yağı 119 TL'ye satışa çıkıyor: Kapıda kuyruk var

O markette indirim rüzgarı! 4 litre ayçiçek yağı 119 TL'ye satışa çıkıyor: Kapıda kuyruk var

Son dönemde pek çok temel gıda ürünlerinde zam yaşanırken bu zamlar geçim mücadelesi veren vatandaşları zor durumda bırakmıştı. Seçimin hemen ardından ayçiçek yağında dikkat çekici bir indirim yaşandı.

Dün gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanan seçimin ardından o markette ayçiçek yağında indirim yaşandı. Geçtiğimiz yıl büyük ölçüde zamlanan temel gıda ürünleri arasında yer alan ayçiçek yağında yaşanan indirim dikkatleri çekti.

Son dönemde pek çok temel gıda ürünlerinde zam yaşanırken bu zamlar geçim mücadelesi veren vatandaşları zor durumda bırakmıştı.

Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanılan zamlı süreç sonrasında vatandaşlar elinde avucunda kalan son parayla ayçiçek yağı kuyruğuna girerken, o marketten 4 litre teneke ayçiçek yağına dikkat çekici indirim geldi.

Ayçiçek yağı fiyatlarına gelen büyük ölçekli zam sonrasında Biryağ 4 litre Ayçiçek Yağının satış fiyatı 144,99 TL'den 119,99 TL'ye kadar düştü. Ayçiçek yağı indirimini görenler Onur Market'e akın etmeye başladı. Onur Market'te 4 Litre Biryağ Ayçiçek Yağının satış fiyatı 119,99 TL'den satışta.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN