O sahneye isyan etti... Demet Akalın'dan Yalı Çapkını'na "Kızılcık Şerbeti" göndermesi: Siz de yayından kalkın!

O sahneye isyan etti... Demet Akalın'dan Yalı Çapkını'na "Kızılcık Şerbeti" göndermesi: Siz de yayından kalkın!

Demet Akalın'dan Yalı Çapkını'nın son bölümüne sert eleştiriler geldi. Dizinin son bölümünde yayınlanan Tarık-Seyran sahnesi pop yıldızını isyan ettirdi. Akalın "Siz de yayından kalkın!" diyerek Kızılcık Şerbeti'ne gönderme yaptı.

Cuma akşamlarının reyting birincisi dizisi Yalı Çapkını'nı severek takip ettiği bilinen isimlerden biri de Demet Akalın. Akalın bu cuma yayınlanan bölümdeki bir sahneye isyan etmeden duramadı. Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Akalın, Dizinin rakibi olan Kızılcık Şerbeti'nin 5 hafta ceza almasına gönderme yaparak "Siz de yayından kalkın tam olsun. Boykot!" ifadelerini kullandı.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in rol aldığı Yalı Çapkını dizisinin bu haftaki bölümüne tepki yağdı. Yalı Çapkını fanı olduğu bilinen Demet Akalın da bu tepki gösterenlerden biriydi.

yali-capkini.jpg

Star Tv'nin Cuma akşamlarına damga vuran dizisi Yalı Çapkını'nda bu hafta Tarık karakterinin başkasıyla evli olan Seyran'ı sıkıştırması bir çok tepkiye neden oldu. Sosyal medyada pek çok izleyici sahneye tepki gösterdi. O izleyicilerden biri de Demet Akalın'dı.

Akalın "Saçmalamanın zirvesindesiniz Yalı Çapkını. Çüş ya! Evli bir kadına sarkıntılık... Tüh size be. Bi cuma zevkimiz vardı içine... be! Siz de yayından kalkın tam olsun. Boykot! Survivor da yok iyi mi? diyerek diziyi bir daha izlemeyeceğini beyan etti. İşte Demet Akalın'ın tweetleri:

demet-akalin-yali-capkini.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN