O Ses Türkiye yarışmasına bomba jüri! Şeytanın bile aklına gelmez: O ismi görenler ekrana kitlenip kalacak

O Ses Türkiye yarışmasına bomba jüri! Şeytanın bile aklına gelmez: O ismi görenler ekrana kitlenip kalacak

Artık gelenekselleşen ve 31 Aralık akşamı TV8 ekranlarında izleyici buluşan ‘O Ses Türkiye Yılbaşı' özel bölümünde jüri koltuğuna sürpriz bir ismin yer alacağı öne sürüldü. Medya kulislerinde konuşulanlara göre o isim güzelliği ve oyunculuğuyla gündemden düşmeyen Meryem Uzerli...

'O Ses Türkiye Yılbaşı' özel bölümü31 Aralık Pazar akşamı ekranda olacak. Yıllardır yılbaşı akşamı milyonları TV8 ekranlarına kilitleyen O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda sürpriz bir ismin yer alacağı öne sürüldü.

osesfgdf.jpg

'O Ses Türkiye Yılbaşı' Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında her yıl büyük bir özenle hazırlanıyor. Bu sene de ekrana geleceği öğrenilen programda birbirinden ünlü isimler yeteneğini sergileyecek. Hangi ünlü isimlerin yarışacağı ve jüri koltuğunda kimlerin oturacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

mrtgfvh.jpgÜnlü bir oyuncunun jüri olarak dahil olduğu öğrenildi. Yılbaşı özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak sürpriz isim güzel oyuncu Meryem Uzerli...

merfdg.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN