O Ses Türkiye'de şampiyon olmuştu! Pavarotti Hasan'ın son hali şok etti, 40 kilo verince kimse tanıyamadı

O Ses Türkiye'de şampiyon olmuştu! Pavarotti Hasan'ın son hali şok etti, 40 kilo verince kimse tanıyamadı

Bir döneme damga vuran O Ses Türkiye yarışması birbirinden güçlü sesleri müzik piyasasına kazandırdı. O isimlerden biri olan 2014 O Ses Türkiye birincisi Pavarotti Hasan lakaplı Hasan Doğru, son hali ile herkesi şaşırttı. Yıllar içerisinde bambaşka birine dönüşen Doğru'nun yeni görüntüsüne yorum yağdı.

TV8 ekranlarında yıllarca yayınlanan O Ses Türkiye yarışması efsaneleşen yapımlar arasına adını yazdırdı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve yayınlandığı dönemde büyük ilgiyle izlenen programın 2014 şampiyonu Pavarotti Hasan lakaplı Hasan Doğru yıllar sonra ortaya çıktı.

hasafg.jpgGüçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla gönüllerde taht kuran Hasan Doğru, Gökhan Özoğuz'un takımında yer almıştı. Doğru'nun hayatı şampiyonluk sonrası tamamen değişti.

hasamg.jpgYarışma döneminde fazla kiloları olan Hasan Doğru, şampiyonluğun ardından diyete girdi ve yıllardır veremediği kiloları eritip iğne ipliğe döndü. Yepyeni birine dönüşerek tamı tamına40 kilo veren Hasan Doğru'nun son halini görenler tanıyamadı.

hasag.jpgGüçlü sesin yeni görüntüsüne 'Sana ne olmuş?', 'Bu nasıl değişim', 'Resmen erimişsin' gibi yorumlar yapıldı.

hasan.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN