O Ses Türkiye'den ayrılma nedeni şoke etti! Programa geri dönmek için öyle bir şart sundu ki...

O Ses Türkiye'den ayrılma nedeni şoke etti! Programa geri dönmek için öyle bir şart sundu ki...

TV 8 ekranlarında yayın hayatına devam eden O Ses Türkiye adlı müzik yarışması büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Programın jüri üyeleri de en az program kadar ilgiyle izleniyor ve bunların en başında da Gökhan Özoğuz geliyordu. Ünlü müzisyen programın yeni sezonunda olmayacağını açıklamıştı. Özoğuz programdan neden ayrıldığını ve geri dönmek için tek şartını açıkladı...

O Ses Türkiye ile yollarını flaş bir şekilde ayıran Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, katıldığı YouTube programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. O Ses Türkiye ile başarılı bir şekilde ilerleyen Gökhan Özoğuz ayrılık kararı almış ve nedenini açıklamamıştı. İzleyiciler merakla bu olayı sorgularken Özoğuz'dan çok çarpıcı bir itiraf geldi. Yer yerinden oynayacak. Gökhan Özoğuz'hun geri dönmek için sunduğu tek şartı duyanlar şoke oluyor! İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın en çok izlenen programlarının başında gelen O Ses Türkiye'de yer yerinden oynuyor. Programda jürilik yapan ve herkes tarafından benimsenen Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz flaş bir şekilde ayrılma kararı almıştı. Ayrılığın ardından herkes arakada yatan nedeni araştırırken Gökhan Özoğuz'dan çok çarpıcı itiraf geldi. Katıldığı YouTube programında kendisiyle ilgili merak edilen sorulara cevap veren Gökhan Özoğuz'un O Ses Türkiye'ye geri dönmek için sunduğu tek şart ağızları açık bıraktı. Bakın ünlü şarkıcı ne istemiş?

O SES TÜRKİYE'DEN NEDEN AYRILDIĞINI AÇIKLADI

O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan ve hareketleriyle herkesin gönlünde taht kuran Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, YouTube'da karıldığı bir programda kendisiyle ilgili çok çarpıcı itiraflarda bulundu. O Ses Türkiye'den ayrılışıyla ilgili de konuşan ünlü şarkıcı öyle bir şart sundu ki Acun küplere binecek! Bakın neler olmuş?

FİLMİYLE İLGİLİ KISA BİLGİLER VERDİ

25 Kasım'da vizyona girecek olan 'Kendi Yolumda' filmi hakkında kısa bilgiler veren Gökhan Özoğuz, “Biz filme başladığımızda Adana Demirspor 1. Lig’de 16’ncı sıradaydı. Üç sene sonra şimdi Süper Lig’de kafaya oynuyor; Fenerbahçe, Galatasaray ve Adana Demirspor… Ali Kobanbay ve Ömer Faruk çok güzel bir fikirle geldiler. Biz bir öncesinde başka bir film için Ali Kobanbay ile senaryo üzerinde çalışırken bir baktım ki istediğim gibi gitmedi. O kadar uğraştık, sonra olmayınca benim bir fikrim var dediler ve ‘Bomba bir başlık’ dedim. ‘Gökhan Adana’da büyüseydi nasıl biri olurdu?’ diyerek başlayıp yola çıktık ve çok acayip bir şey yaptılar. Film çok güzel oldu. Çok keyifli ve enteresan bir film oldu” açıklamasında bulundu.

kmfggfgf-3.jpg

"OKULLARDA OYUNCULUK DERSİ OLMALI"

Okullarda oyunculuk dersinin olması gerektiğini vurgulayan ünlü şarkıcı, "Oyunculuğun içerisine girince anlıyorsunuz. Okullarda zorunlu olarak bence en az bir saat oyunculuk dersinin konması lazım. Bir bireyin, bir gencin, bir çocuğun kendini tanıması için oyunculuk tiyatronun içerisine baktığı anda kendini çok başka yerlerini keşfederek empati gücünü yükseltiyor. Bence bu böyle bir şey. Müzik kadar, oyunculuk ve tiyatro dünyasına aşığım." dedi.

kmfdfddf-54.jpg

Herkesin birbirine saygı göstermesi ve dinlemesi gerektiğinin altını çizen Gökhan Özoğuz, “Bir gerçek var. Hepimiz doğduğumuz yerin terbiyesiyle alışıklığıyla, rengiyle büyüyoruz. Hepimizin bence en önemli noktası şu oluyor: Karşımızdaki bilip bilmediğimiz insanlara karşı saygılı dinlemeyi, neye değer verip vermediğini bilmeyerek hep bir önyargımız oluyor. Herkesin bir seçimi var. Bizlerin bir yanımızdakine zararı dokunmadığı sürece kendi açılarını özgürce yaşamasının sağlandığı bir ülkemiz var aslında. Burası laik Türkiye Cumhuriyeti. Burada herkesin çok güzel bir şekilde, herkesin birbirine saygı göstermesi, dinlemesi gerekiyor. Bir kere dinle bakalım ne diyor? Filmde o kadar farklı alanlarda ciddi noktalar var ki bizde tahmin edemiyorduk” ifadelerini kullandı.

SİYASİ GÖRÜŞÜ NE?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve siyasi yönde eleştirilerde bulunan Gökhan Özoğuz, siyasi görüşüyle ilgili ilk defa net cevaplar verdi. Özoğuz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Ben bir şeyci olmanın doğru bir açılış olduğunu doğru düşünmüyorum. Bana göre, biz doğduğumuzda beri, bizim halkımızın yapısı kendi içinde kurallarını yazan bir sistemi var ki; tutucu bir halk değiliz aslında. Halkımıza baktığımız zaman inanılmaz bir genişlik, ileri görüşlülük ve aslında edep ahlak müthiştir yani. Anadolu’ya gidip baktığınızda evin sahibi kadındır aslında. Bu daha sonradan birtakım öğrenimlerle bazı şeyleri yanlış okumadan işler yanlış yerlere gidiyor. Bizim ülkemizin tamamı ülkesine ve bayrağına aşıktır”

O SES TÜRKİYE HAKKINDA ÇARPICI YORUM

O Ses Türkiye ile ayrılığından bahseden Gökhan Özoğuz, “5 sene çok iyi gitti ama bir süre sonra Acun diğer yapımlarından dolayı yoğundu. Acun’a ‘Acun sen yoksun ortada ben seninle birlikte buraya geldim. Bizim aramızdaki muhabbetimizle birlikte buradaydık’ dedim. 5 sene sonra tamam olduk dedik yani. Aslında program kendi kendine doğal bir evreye götürdü işi. Yoksa devam ederdik de 5 sene zaten yetti baya” ifadelerini kullandı.

kmdffdfd-37-001.jpg

TEK ŞARTINI SUNDU! ACUN ILICALI'YA GÖNDERME

Ayrılık nedenlerinden bahseden Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye'ye geri dönme şartını ilk defa açıkladı. Yer yerinden oynayacak, kartlar yeniden dağıtılıyor. Ünlü şarkıcı O Ses Türkiye'ye tek geri dönme şartının “Acun Ilıcalı olursa evet.” diyerek herkese sundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN