Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi fena değişti! Evlilik yolunda aldatılmıştı

Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi fena değişti! Evlilik yolunda aldatılmıştı

Demet Özdemir ile evlenmeden önce Zeynep Koçak'la uzun bir ilişki yaşayan Oğuzhan Koç, evliliğin eşiğinden dönmüştü. İddialara göre ikilinin ayrılma nedeni Koç'un ihanetiydi. Zeynep Koçak'ın yıllar içindeki değişimini görenler "Oğuzhan pişman olacak" yorumları yağdırdı. Bakın BKM'nin oyuncusu şimdi ne halde?

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile yıldızı parlayan Zeynep Koçak'ı görenler tanıyamıyor. Ünlü ismin büyük değişiminde en çok konuşulan isim ise Oğuzhan Koç oldu. Koçak'ın değişimini görenler "Oğuzhan'ı pişman ettirecek" yorumları yaptı.

koc.jpg

OĞUZHAN KOÇ'UN ESKİ SEVGİLİSİNDEN İNANILMAZ DEĞİŞİM

Geçen aylarda Demet Özdemir ile evlenen Oğuzhan Koç, mutlu evliliğine dair paylaşımlar yaparken, eski sevgilisi Zeynep Koçak'ın değişimiyle tekrardan gündeme geldi. İddialara göre Koçak'ı aldatmıştı.

ko.jpg

EVLİLİK YOLUNDA ALDATMIŞTI

Bir zamanlar evlenmek üzere olduğu Oğuzhan Koç ile ihanet sebebiyle ayrılan Koçak'ın değişimini görenler "Oğuzhan bin pişman olmuştur", "Aldattığın kıza dön de bir bak Oğuzhan" şeklinde yorumlar yaptı.

zeyno.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN