Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu'na ekran ambargosunu duyurmuştu! O kanal ünlü ismi işten çıkardı: Bu kadarı fazla

Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu'na ekran ambargosunu duyurmuştu! O kanal ünlü ismi işten çıkardı: Bu kadarı fazla

AHBAP ile yardım kampanyasına katılan Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu'na ATV'den veto gelmişti. Türkiye Tek Yürek ortak yayını için ekran yasağı gelen ikiliden sonra şoke eden bir ayrılık haberi geldi. Duyanla "Adaletsizlik" yorumları yaptı.

Depremin olduğu ilk günden bu yana AHBAP ile yardımlaşma ekibe katılan Kenan İmirzalıoğlu ile Oktay Kaynarca, çalıştıkları kanal ATV'den ekran yasağı almıştı. Tüm ünlülerin katıldığı Türkiye Tek Yürek yayına sadece ikili katılmadı. Herkesi kızdıran bu yasak sonrası beklenmedik bir şekilde birinin işine son verildi.

kenan.jpeg

TV100'DEN ŞAŞIRTAN KARAR

Türkiye ne başarılı iki ismi Kenan İmirzalıoğlu ile Oktay Kaynarca deprem bölgeleri için Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP derneği ile çalışmaya başladı.

keknanan.jpg

HABERİ YABACI İŞTEN KOVDULAR

Deprem bölgelerine çok sayıda yardım gönderen ikili ATV'den ekran yasağı almıştı.

k.jpg

Bağışların yapıldığı Türkiye Tek Yürek yayınına çağırılmayan ikilinin haberini yayınlayan TV100 Magazin Müdürü Birsen Altuntaş'ın işine son verildiği öğrenildi.

ÇOK SAYIDA DESTEK MESAJI ALDI

Bu haber sonrasında Altuntaş için çok sayıda destek mesajları geldi. Bazı kullanıcılar ise "Kadına haksızlık yapıldı" yorumları yapıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN