Öldü denilirken sürprizle geri döndü! Çaycı Hüseyin'i reyting rekortmeni diziye geliyor!

Öldü denilirken sürprizle geri döndü! Çaycı Hüseyin'i reyting rekortmeni diziye geliyor!

Çocuklar Duymasın dizisi ile özdeşleşen Çaycı Hüseyin, reyting rekortmeni dizi ile yeniden ekranlarda yer alacak. Uzun aranın ardından yeniden ekranlara dönen Alpaslan Özmol herkesi sevindirdi.Öldü iddiaları sürekli gündemde yer alırken yetenekli oyuncudan yanıt geldi. İddiaların aksine Özmol yeni dizisiyle çok konuşuluyor. Alpaslan Özmol, Gürbüz Alp karakteri ile Kuruluş Osman dizisinde rol alacak.

Bir süredir ekranlarda görünmeyen Çocuklar Duymasın'ın efsane ismi Çaycı Hüseyin, yeni dizisi ile ekranlara dönüş yapıyor. Herkesin merakla izlediği reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman'da Gürbüz Alp karakterini canlandıracak olan Alpaslan Özmol nihayet ekranlara dönüyor.

ÖLDÜ İDDİALARINA YANIT GELDİ

Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin karakterine hayat veren Alpaslan Özmol, sık sık öldü iddiaları ile gündeme geliyordu. Çıkan haberlere yanıt niteliğinde bir karar ile gündeme gelen Özmol, Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Atv ekranlarının en sevilen dizisi Kuruluş Osman ekibine dahil olan Özmol, dizide Gürbüz Alp karakterine hayat verecek.

Herkesin Çaycı Hüseyin adıyla bildiği yetenekli oyuncu Alpaslan Özmol'un ünlü repliği"Çaylarrrrrrr" da hafızalarda yer ediniyor. Yetenekli oyuncunun yeni dizisini duyanlar şaşırırken birçok kişi de mutlu oldu.

Alpaslan Özmol Kuruluş Osman

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN