Ölümüyle kahretmişti: Billur Kalkavan'ın çocuk hayalini duyunlar gözyaşlarına boğuluyor! Gerçekleştiremeden...

Ölümüyle kahretmişti: Billur Kalkavan'ın çocuk hayalini duyunlar gözyaşlarına boğuluyor! Gerçekleştiremeden...

6 aydır kanser tedavisi gören ünlü oyuncu Billur Kalkavan, daha fazla dayanamayarak gözlerini yumdu. Ünlü oyuncunun ölüm haberi sanat camiasını yasa boğarken, Kalkavan'ın hayali yürekleri param parça etti. Katıldığı bir programda hayallerinden bahseden Billur Kalkavan, son sözleriyle herkesi ağlattı! Bakın Billur Kalkavan'ın gerçekleştiremediği hayali neymiş?

Bir süredir hastanede kanser tedavisi gören ünlü oyuncu Billur Kalkavan tüm müdahalelere rağmen daha fazla dayanamadı. Ünlü oyuncunun ölüm haberi herkesi derinden üzdü. Sürekli olarak paylaşımlarda bulunan Billur Kalkavan'ın hayalini duyanlar ise gözyaşlarına boğuluyor. Gerçekleştirmeden gitti!

SANAT CAMİASI ÖLÜM HABERİYLE YIKILDI

6 aydır akciğer kanseri tedavisi gören 59 yaşındaki Billur Kalkavan, daha fazla dayanamadı. Kalkavan, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun ölüm haberi tüm sanat camiasını yasa boğdu.

xsassa.jpg

ÇOCUKLUK HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİREMEDİ

2021 Haziran ayında katıldığı bir programda çocuk hayalinden bahseden Billur Kalkavan, herkesi ağlattı. Ünlü oyuncunun hayalini duyanlar şok oluyor. Hayalini kelimelerle anlatamayan Billur Kalkavan şunları söylemişti:

"Bütün çocukluk hayalim Robinson Crusoe gibi bir adada tek başına yaşamaktı. Bunu istediğimde 20 yaşında falandım. Yalnız kalma isteğim insanları sevmemekle alakalı değil. Bu tamamen bir yapı. Bir kardeşim var ama çocukluğum çok büyük bir evde geçti. Bir de akrep burçları yalnız kalmayı çok sever. Tek başına kalmak da biraz cüret isteyen bir şeydir. Huyum bu... İnsan sevmiyor değilim, sadece tek başınalığı çok seviyorum. Buğra ile de anlaşmamız var. O da haftanın 1-2 günü beni yalnız bırakır."

vggg.jpg

HASTA YATAĞINDAN PAYLAŞMIŞTI

Kansere yakalandığını öğrendikten sonra hızlı bir şekilde tedavi sürecine başlayan Billur Kalkavan tam 6 aydır hastanede yatıyordu. Bu süreçte sık sık paylaşımlarda bulunan Kalkavan, sağlık durumuyla ilgili sevenlerine bilgi veriyordu. En son hasta yatağından paylaşım yapan Kalkavan, "Çok iyiyim, her gün daha iyiye gidiyorum. Sonuçlar da güzel çıkıyor. Merak edecek hiçbir şey yok, iyileşiyorum. Kafamdan saç bile çıkıyor da ben kendim kazıtıyorum daha güzel olmadığı için henüz. Yani atlatıyorum ben bu meseleyi" demişti.

b78.jpg

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

Billur Kalkavan, 2 Kasım 1962 yılında İstanbul'da Abdülmecid'in en büyük oğlu Zülüflü İsmail Paşa'nın torunu olarak dünyaya geldi. 1969 yılında Ayrı Dünyalar filminde Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğu canlandırdı. Lise öğrenimine Kadıköy Anadolu Lisesi'nde başlasa da ilk senesinde sınıfta kalınca lise eğitimini ABD'de tamamladı ve Kaliforniya Üniversitesi'nden psikoloji dersleri aldı. 1980'li yıllardan itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2011 yılında Turkcell reklamında oynadı. Aynı yıl HTV kanalında 00:00–01:00 arası cinsel hayat ile ilgili bir program yaptı. 26 Ekim 2021 yılında annesi Nuyan Kalkavan hayatını kaybetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN