Kalkavan'ın son sözleri ortaya çıktı: Ben seni bırakmam

Kalkavan'ın son sözleri ortaya çıktı: Ben seni bırakmam

Geçtiğimiz Temmuz ayında kanser teşhisi konan Billur Kalkavan hayatını kaybetti. Kalkavan'ın hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı oyuncunun son sözlerini açıkladı: Ben ağlayınca kendine geldi ve ‘Aşkım merak etme, ben seni hiç bırakır mıyım’ dedi. Son diyaloğumuz o oldu.

Akciğer kanseri tedavisi gören Billur Kalkavan 59 yaşında hayata veda etti. Billur Kalkavan'ın sağlık durumu ile ilgili son açıklama Buğra Bahadırlı'dan gelmiş, "Billur'un inşallah tedavisi iyi gidecek. İki kemoterapisi daha kaldı. Daha sonra doktor tekrar kontrol edecek. Gelişimi çok iyi. Tetkiklerden iyi sonuçlar geldiği için daha radyolojiye girmeden olumlu bir sonuç bekliyorlar doktorlar. Dram senaryosu oluşturmak isterseniz üzüleceğiniz çok şey var. Ama biz sürekli tablonun pozitif taraflarına odaklanıyoruz. Bu sürecin içerisinden zihnen de sağlıklı bir şekilde geçmeye çalışıyoruz" demişti.Oyuncu Hamdi Alkan ise 15 Ekim'de acı haberi vermiş, Kalkavan'ın hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

Bugün Zincirlikuyu Camisi’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek olan Kalkavan'ın son sözlerini ise hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı paylaştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Buğra Bahadırlı, 13 yıldır birlikte olduğu oyuncu ile son diyaloğunu anlattı:

“Doktorların ‘tümörden mi progresyon yapıyor’ diye endişelendiği bir dönemde ‘Bu kadar hızlı düşüş enfeksiyondan oluyordur’ dedim. Enfeksiyon çıktı. Orada canım sıkıldı. Biraz duygulandım. Odaya girdiğimde Billur baygındı. Duygulanıp sarıldım. Ben ağlayınca kendine geldi ve ‘Aşkım merak etme, ben seni hiç bırakır mıyım’ dedi. Son diyaloğumuz o oldu.”

'BİR GÜN TARTIŞMADIK'

Buğra Bahadırlı, çok üzgün olduğunu söyledi ve ekledi: “Billur, zamanında bana bir hikâye anlatmıştı. Bir adam karısını kaybediyor. Adam, haberi aldıktan sonra hemen bunu karısıyla paylaşmak istiyor ve ‘Şu an karımın öldüğü haberini gidip karımla paylaşmalıyım’ diyor. Benim de şu an hissettiğim şey o. Bir kötü günümüz bile geçmedi. Bir gün tartışmadık. Tabii ki fikir tartışmalarımız oldu ama bir gün kavga edip ayrılmaya niyetlenmedik.”

Bahadırlı, Billur Kalkavan’ın vasiyeti olmadığı haberleri hakkında, “Manevi bir vasiyeti yok. Çünkü öleceğini düşünmüyordu. Kendi aramızda konuştuğumuz şeyler vardı ama resmiyete dökmedik. Birbirimizin hayat arkadaşıydık çünkü” açıklamasını yaptı.

'KENTSEL DÖNÜŞÜM ONU ÜZDÜ'

Buğra Bahadırlı, Billur Kalkavan’ın son günlerde çok üzgün olduğunu da söyledi: “Kemoterapi portunun içine yerleşen mantardan dolayı enfeksiyon oluştu. Normal insanın bile kaldıramayacağı enfeksiyona yakalandı. Vücut çok yorulmuştu. Ayrıca oturduğumuz ev kentsel dönüşüme girdi.

‘90 gün içinde evinizin boşaltılması gerekiyor’ denilince de morali bozuldu. Üzüntüden 2 günde 1.5 kilo verdi. Hastanede kalmak istedi. ‘Sonra yeni evimize geçeriz’ dedi ama kısmet olmadı. İyileşmeye başlamıştı. Ama bu ev konusundan sonra hayatla bağı azaldı.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN