Kansere yenilen Billur Kalkavan'ın son mesajı ağlattı! Bakın en son ne yazmış?

Kansere yenilen Billur Kalkavan'ın son mesajı ağlattı! Bakın en son ne yazmış?

Kansere yenik düşen oyuncu Billur Kalkavan'ın ölümü herkesi derinden üzdü. Aylardır akciğer kanseriyle mücadele eden usta oyuncunun kalbi dayanamadı. Dün hayatını kaybeden Kalkavan'ın attığı son mesaj ortaya çıktı? Okuyanlar kahroldu

Geçen aylarda kansere yakalandığını açıklayan oyuncu Billur Kalkavan, 15 Ekim tarihinde hayatını kaybetti. Oyuncunun ölüm haberi başta sevenleri olmak üzere sanat camiasını derinden etkilerken, attığı son mesaj da ortaya çıktı. Mesajı Selin Ciğerci paylaştı. Bakın ölmeden önce ne yazmış?

billur-kalkavan-ne-kanseri-sevgilisi-kimdir-kac-yasinda-1536x864.jpg

BİLLUR KALKAVAN'IN SON MESAJI ÜZDÜ

Akciğer kanserine yakalanan ve uzun zamandır tedavi gören oyuncu Billur Kalkavan, dün sabah gözlerini hayata yumdu. Ölüm haberini alan çok sayıda oyuncu arkadaşı üzüntüsünü dile getiren paylaşımlar yaptı.

1653304813-billurkalkavan-16584975-595312767333563-3777011720619294720-n.jpg

"ARKANDAYIM" MESAJI

Fenomen Selin Ciğerci ise Billur Kalkavan'ın kendisine Instagram üzerinden yolladığı bir mesajı yayınladı. Okuyanlar derinden üzüldü.

akciger-kanseri-tedavisi-goren-billur-kalkavan-14983268-6553-m.jpg

Ciğerci'ye yaşadığı kötü süreçten dolayı destek mesajı atan Kalkavan şunları yazmış:

"Mesajları okuyan var mı bilemiyorum. Okunacağını farz ederek yazıyorum güzel kız. Sen zaten varoluşunla çok büyük bir şey başardın. Kimseye negatif yorumlara, seni aşağı çekmeye çalışanlara kulak asma. Eminim bir sürü doğurgandan daha iyi anne olursun. Her durumda arkandayım gerekirse."

mesaj.jpg

Ciğerci mesajı yayınlayarak "Cevap veremeden numarasını bulup aradım. Şu an o kadar üzgünüm ki. Hayat dolu inanılmaz enerjisi olan bir kadındı. Allah'ım nur içinde yatırsın" notunu düştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN