Ölümüyle herkesi yasa boğdu! Billur Kalkavan'ın erkek arkadaşı açıkladı: Ünlü oyuncunun vasiyeti var mıydı?

Ölümüyle herkesi yasa boğdu! Billur Kalkavan'ın erkek arkadaşı açıkladı: Ünlü oyuncunun vasiyeti var mıydı?

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kalkavan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğarken ünlü oyuncunun erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı, Kalkavan'ın kesim ölüm nedenini açıkladı. Bahadırlı ayrıca Kalkavan'ın vasiyeti olup olmadığı sorusunu da yanıtladı.

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden 59 yaşındaki Billur Kalkavan akciğer kanserine yakalanmıştı. Kalkavan kanser tedavisi gördüğü hastanede sabaha karşı hayatını kaybetti.

Instagram hesabından Billur Kalkavan'ın fotoğrafını paylaşan yönetmen Hamdi Alkan, Kalkavan'ın vefat haberini "Çok üzgünüm… Işıklar içinde uyu canım Billur" mesajıyla duyurdu.

Daha önce verdiği bir röportajda hastalığı nasıl öğrendiğini açıklayan Kalkavan, şunları söylemişti:

“Ocak ayında covid olmuştum. Ayakta geçirdim Ama sonrasında nefesimde bir sıkıntı oldu. Nefes alırken içim sıkışıyordu. Oysa ben sigara bile içmem. Hatta nezle dahi olmazdım. 'Kovid hasar bırakıyor' diyorlardı, ben de öyle sandım. Ameliyat yerine kemoterapiyi uygun gördüler. Şimdi üçüncü kemoterapiyi alacağım. Tedavi sürecim çok iyi gidiyor. Bir anlamda koronaya müteşekkirim, hastalanmasam belki de kanseri çok daha geç fark edecektik.”

Kalkavan'ın vefatı sanat dünyasını yasa boğarken ünlü oyuncunun erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı, Kalkavan'ın kesim ölüm nedenini açıkladı. Bahadırlı ayrıca Kalkavan'ın vasiyeti olup olmadığı sorusunu da yanıtlayarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

b1.jpg

"HİÇBİR ŞEKİLDE ÖLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORDU"

HaberTürk'ten Mehmet Çalışkan'a konuşan Buğra Bahadırlı, "Maddi veya manevi hiçbir vasiyeti yoktu. Çünkü hiçbir şekilde öleceğini düşünmüyordu. Siz de eve geldiğinizde gördünüz. O kadar mücadeleci, umutlu ve hayat doluydu. Son ana kadar da o halini korudu. O haldeyken vasiyet bırakma aklına bile gelmemiştir, benim de aklıma gelmedi. Hiç öyle bir konuşma yapmadık. Her şey yolunda gidiyordu ama enfeksiyondan dolayı kalbi çok yoruldu." açıklamasında bulundu.

b2.jpg​​​​​​​

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Kemoterapi gördüğü sırada vücudunda mantar üreyen ve bağışıklık sistemi zayıflayan Kalkavan, 2 gün önce yoğun bakıma alındı. 6 aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden oyuncu dün sabaha karşı yaşamını yitirdi. Ölümüyle yasa boğan Kalkavan'ın cenaze detayı da belli oldu.

Billur Kalkavan'ın Instagram hesabından yapılan paylaşımda "Cenazemiz 17.10.2022 Pazartesi günü, ikindi namazını müteakiben, Zincirlikuyu Camisinde kılınacak cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecektir" yazıldı.

b3-001.jpg​​​​​​​

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

Billur Kalkavan, 2 Kasım 1962 tarihinde doğdu Liseyi Amerika'da tamamladıktan sonra UCLA Üniversitesi'nden psikoloji dersleri aldı. Sinemadaki ilk rolünde, 1969 tarihli "Ayrı Dünyalar adlı" filmde, Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğa hayat verdi.

1980'li yıllardan itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2011 senesinde ise reklam projesinde yer aldı. 2011 yılında HTV kanalında bir program yaptı.

2012'de ise TV8’de Kenya'da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yarışmacı olarak yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN