Sevgilisi anlattı: İşte Billur Kalkavan'ın son günleri...

Sevgilisi anlattı: İşte Billur Kalkavan'ın son günleri...

Bir süredir kanserle mücadele eden, dün gece sabaha karşı hayatını kaybeden ünlü oyuncu Billur Kalkavan'ın son günlerini erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı anlattı. Bahadırlı, Kalkavan'ın iki gün önce yoğun bakıma alındığını, ama kalbinin daha fazla dayanamadığını söyledi.

Ünlü oyuncu Billur Kalkavan bir süredir kanserle mücadele ediyordu. Kalkavan dün gece sabaha karşı hayata gözlerini yumdu. 59 yaşında hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı ünlü oyuncunun son 2 haftasını anlattı. Bahadırlı, Kalkavan'ın neden hayatını kaybettiğini de açıkladı.

'KALBİ DAYANAMADI'

Ünlü oyuncu Billur Kalkavan'ın erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı şunları söyledi:

"Kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türemiş. O mantar da enfeksiyona neden olmuş. Buna bağlı olarak bağışıklık sistemi de iyice zayıfladı. Son iki hafta ne yemek yiyebildi ne de uyuyabildi. İki gün önce yoğun bakıma alındı ama kalbi daha fazla dayanamadı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN