Önce eşi, şimdi kendisi: Bensu Soral da benzer hastalığa yakalandı! Sağlık sorunları peşlerini bırakmıyor

Önce eşi, şimdi kendisi: Bensu Soral da benzer hastalığa yakalandı! Sağlık sorunları peşlerini bırakmıyor

Geçtiğimiz yıllarda boşanacaklarına dair haberlerle gündeme gelene Bensu Soral ile Hakan Baş çifti, sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. İşte detaylar...

Oyuncu Bensu Soral ile eşi Hakan Baş, 2018 yılında evlenerek uzun süreli bir ilişkilerini resmileştirmişti. Fakat son dönemde çiftin evlilikleriyle ilgili bazı zorluklar yaşandığı haberleri medyaya yansımıştı. Bu haberlerin ardından çift, ilişkilerine bir şans daha vererek sorunları aşmaya karar vermişti.

SAĞLIK SORUNLARI BAŞ GÖSTERDİ

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, fakat son zamanlarda sağlık sorunlarıyla boğuşan çiftin yaşadığı zorlu süreç, durumu başka noktaya taşıdı. Geçtiğimiz yıl kalp rahatsızlığıyla mücadele ettiği ortaya çıkan Hakan Baş, ciddi bir operasyon geçirmişti.

KALP HASTALIĞI ORTAYA ÇIKTI

Şimdi ise, Bensu Soral'ın da sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği haberi geldi. Kendini kötü hissedince hastaneye kaldırılan 33 yaşındaki oyuncunun, kalbinde ritim bozukluğu olduğundan şüpheleniliyor. Taburcu olan Bensu Soral'ın evinde dinlendiği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN