Onur Akın'dan vize tepkisi: Ülkem adına utanç duyuyorum

Onur Akın'dan vize tepkisi: Ülkem adına utanç duyuyorum

Onur Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 35 yıllık sanatçılık hayatında ilk defa vize alamadığını açıkladı. Akın "Ülkem adına utanç duyuyorum" dedi.

Sanatçı Volkan Konak geçen hafta Almanya’ya vize alamadığı için konserini iptal etmişti. Bugün de sanatçı Onur Akın, Almanya konsolosluğunun vize talebini reddettiğini duyurdu. Akın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 35 yıllık sanatçılık hayatında ilk defa vize alamadığını belirtti.

“ÜLKEM ADINA UTANÇ DUYUYORUM!”

Akın şu ifadeleri kullandı:

"Bugünleri de gördük! 35 yıllık sanat hayatım boyunca dünyanın birçok ülkesinde defalarca konser yapmış, özellikle Schengen ülkelerinden uzun soluklu vizeler almış ve hiçbir sorun yaşamamış bir sanatçıyken Almanya konsolosluğundan ilk defa “ret” aldım… Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken bu ülkenin sanatçılarının Avrupa kapılarında sığınmacı ve mülteci muamelesi görmelerini ret ediyorum. Bu durumdan ülkem adına üzüntü ve utanç duyuyorum!!!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN