Onur Buldu Güldür Güldür Show’dan neden ayrıldı? İşte ayrılık kararının gerçek sebebi

Onur Buldu  Güldür Güldür Show’dan neden ayrıldı? İşte ayrılık kararının gerçek sebebi

Show Tv'nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show'da bir ayrılık daha yaşandı. Güldür Güldür 'ün sevilen ismi Onur Buldu, programa veda etti. Onur Buldu2nun ayrılması izleyicileri üzdü. İzleyiciler Onur Buldu' nun, Güldür Güldür Show'dan neden ayrıldığını merak etmektedir. İşte ayrıntılar.

Güldür Güldür Show'un sevilen isimlerden biri de Onur Buldu'ydu. Onur Buldu, Güldür Güldür Show programından ayrıldı. Skeçlerinde gösterdiği performansı ile herkesi kahkahaya boğan Onur Buldu, programa veda etti. Buldu, 9 sezondur Show Tv'de yayınlanan Güldür Güldür Show'da eğlence programları ile izleyicilere keyifli anlar yaşatan programdan ayrıldı.

Son zamanlarda Sizi Dinliyorum adlı yeni dijital dizisi ile ve rol aldığı reklamları ile gündemde yer alan Onur Buldu, Güldür Güldür'e veda etti. Onur Buldu'nun neden ayrıldığı ise merak konusu oldu. Başarılı oyuncu Exxen platformunda kendi dizisi ile farklı karakterlere bürünerek seyircilerin karşısına çıkmakta.

onur buldu

Başarılı oyuncu Onur Buldu 'nun Güldür Güldür Show'dan ayrılmasının nedeni olarak da farklı bir arayış içerisinde olduğuna dair haberler geldi. Bu haberlerin netliğini de Onur Buldu açıklama yaparak ispatlamış oldu.

Komedi ya da dram oyunculuğu diye bir şeyin olmadığını dile getiren oyuncu, kendi hayatı ve kararları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamasında;

'Komedi ya da dram oyuncusu... Oyuncu, oyuncudur. Oyuncu komedi de oynar, dram da oynar. Belki vakti gelmediğinden belki de yapımcıların böyle bir şeye cesaretleri olmadığından bugüne kadar öyle rollerde rol almadım. Göründüm fakat çok görünemedim. Fakat bundan sonra değişeceğimi varsayıyorum' dedi.

Ezgi Mola'da, Onur Buldu gibi bir benzer olay yaşamıştı. Ezgi Mola çok başarılı bir oyuncu olarak herkes tarafından sevilen bir oyuncudur. Ezgi Mola denilince akıllara komedi türü gelir. Zaman zaman dram oyuncu olaraktan oynasa bile akıllara ilk komedi oyuncusu olarak gelir. Fakat Masumlar Apartmanı dizisi ile bu fikir bir anda değişti. Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine hayat vermişti ve çok başarılı bir performans sergileyerek herkes tarafından takdir edildi.

Buna benzer durumu da şimdiler de Onur Buldu yaşamaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN