Oturduğu bina çürük çıktı, taşınmayı reddetti! Ünlü oyuncu çürük evinden ayrılmıyor

Oturduğu bina çürük çıktı, taşınmayı reddetti! Ünlü oyuncu çürük evinden ayrılmıyor

Cihangir'de yaşayan oyuncu oturduğu binayı "çürük" raporuna rağmen terk etmiyor. Oyuncunun komşuları telaşla evini taşırken taşınmama sebebi ise şaşırttı. İşte ayrıntılar...

Çukur, İçerde, Ezel, Kuzey Güney, Kaybedenler Kulübü, Av Mevsimi gibi yapımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, Cihangir'deki evini çürük raporuna rağmen terk etmiyor...

6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketi sonrası özellikle İstanbul'da oturduğu binayı inceletmek için uzmanlara başvuruda bulunanların sayısında patlama yaşandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre Cihangir'de eski bir apartmanda oturan Rıza Kocaoğlu'nun da komşuları binalarının depreme dayanıklı olup olmadığına dair inceletti.

riza-kocoglu.jpg

EVDEN ÇIKMAYI REDDETTİ

Ünlü oyuncunun oturduğu apartman depreme karşı dayanıklı olup olmadığına dair denetlendi ve sonuçlar bina sakinleriyle paylaşıldı. Sonuca göre binanın olası bir depreme dayanıklı olmadığı ortaya çıktı.

Bu sonuç üzerine diğer sakinlerinin panikle terk ettiği binada oturmaya devam eden oyuncunun konuya ilişkin "Olacağı varsa olur" dediği iddia edildi.

cihangir.jpg

Aynı apartmanda oturan Ezel, Son, İçerde gibi dizilerin yönetmeni Uluç Bayraktar'ın ve Sadakatsiz, Adını Feriha Koydum ve Yasak Elma gibi dizilerin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt'un hiç vakit kaybetmeden binadan taşındığı öğrenildi.

Neslihan Yeşilyurt İstanbul’da daha güvenli bir eve yerleşirken, Uluç Bayraktar'ın ise Çeşme’ye taşındığı iddia edildi.

İddiaya göre oyuncu Rıza Kocaoğlu ise komşularının aksine depreme dayanıksız olduğu belirlenen apartmanda oturmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN