Oyuncu Bartu Küçükçağlayan'ın sahnede giydiği gündeme bomba gibi düştü! "En marjinal sensin": Sahne kıyafeti tepki çekti

Oyuncu Bartu Küçükçağlayan'ın sahnede giydiği gündeme bomba gibi düştü! "En marjinal sensin": Sahne kıyafeti tepki çekti

Oyuncu ve aynı zamanda müzik grubu solisti Bartu Küçükçağlayan'ın sahnede giydiği kıyafet gündeme bomba gibi düştü! Büyük tepki çeken o sahne kıyafetine 'En marjinal sensin' yorumları geldi! İşte o kıyafeti...

Yalan Dünya, Jet Sosyete gibi filmlerde rol alan oyuncu ve Büyük Ev Ablukada grubunun solisti olarak da tanınan Bartu Küçükçağlayan, son sahne performansıyla sosyal medyada büyük bir tartışmanın odağı haline geldi. Küçükçağlayan'ın giydiği kıyafet, izleyiciler arasında büyük bir polemiğe neden oldu.

SAHNEDE ETEK GİYDİ

bartu-kucukcaglayan-2.png

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir konserde sahne alan Bartu Küçükçağlayan, mini eteğiyle dikkatleri üzerine çekti. Sahne performansı kadar kıyafetiyle de konuşulan Küçükçağlayan, renkli ojeleri ve iddialı makyajıyla da öne çıkmıştı. Ancak özellikle mini etek tercihi, sosyal medyada büyük bir tartışma başlattı.

Sahnedeki şıklığı ve farklı tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Küçükçağlayan, bu sefer tepkilerle karşılaştı. Özellikle kıyafetinin marjinal bulunması ve toplumsal normlara aykırı olduğu düşüncesi, sosyal medyada yoğun bir şekilde dile getirildi. Bazı kullanıcılar, Küçükçağlayan'ı "en marjinal sensin" şeklinde yorumlarken, bazıları da tarzını cesur buldu.

2021 YILINDA DA ETEK KOMBİNİYLE SAHNE ALMIŞTI

bartu-kucukcaglayan-1.png

Bartu Küçükçağlayan'ın mini etek tercihi, geçmişte de benzer tepkilere neden olmuştu. Özellikle 2021 yılında yeşil mini etek ve pembe külotlu çorap kombiniyle sahneye çıkması, benzer şekilde tartışmalara sebep olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN