Oyuncu Berk Atan trafik kazası geçirdi

Oyuncu Berk Atan trafik kazası geçirdi

Gönül Dağı dizisinde Taner karakterine hayat veren Berk Atan, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Kaburga kemiklerinde çatlaklar olduğu öğrenilen 33 yaşındaki oyuncunun birkaç gün hastanede gözlem altında tutulacağı belirtildi.

TRT 1 dizisi Gönül Dağı'nın setinden üzücü bir haber geldi.

Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki sete dönüş yolunda, yemek arasından sonra VIP minibüsle hareket eden oyuncu Berk Atan, akşam saatlerinde kaza yaptı.

Kazada arka koltukta oturan ve emniyet kemeri takmadığı iddia edilen oyuncunun bu nedenle araç içinde savrulduğu belirtildi.

Hastaneye kaldırılan Atan'ın kaburga kemiğinde çatlaklar olduğu tespit edildi.

Oyuncunun birkaç gün hastanede gözlem altında tutulacağı, ardından bir süre sete ara vereceği açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN