Oyuncu Canan Ergüder için zor günler geride kaldı

Oyuncu Canan Ergüder için zor günler geride kaldı

Geçtiğimiz nisan ayında meme kanseri teşhisi konan oyuncu Canan Ergüder, kemoterapinin psikolojik ve fiziksel etkilerini anlatmanın yanı sıra artık iyileştiğini, 'Şu an için olumsuz bir durum yok ama 6 ay sonra ne olur bilmiyorum' diye açıkladı.

Geçtiğimiz nisan ayında meme kanserine yakalandığını açıklayan oyuncu Canan Ergüder, kemoterapinin ardından sağlığına kavuştu. Şu an için herhangi bir olumsuz durum olmadığını ancak 6 ay sonra ne olacağını bilmediğini aktaran Ergüder, anda kalmaya çalıştığını belirtti.

Ünlü oyuncu Ergüder, hastalığının tedavisi sürecinin detaylarından bahsetti.

'NEREDEYSE PANİK ATAK YAŞADIM'

Kemoterapi yüzünden saçlarını kaybeden oyuncu, o anlarda yaşadığı travmatik deneyim hakkında şu ifadeleri kaydetti:

''Saçlarımı kaybedene kadar kendimi bu kadar saçlarım üzerinden tanımladığımı bilmiyordum. İlk peruk deneyimimde, kafaya yapıştırılan modellerden aldım. Kafama yaklaştıkları an nefes alamıyor gibi hissetim. Neredeyse bir panik atak yaşadım. Kel hâlimi hiç görmedim zaten. Önüme perde çekildi ve ben aynaya bakmadan saçlarım sıfıra vuruldu. Zor bir andı benim için. Bir hafta sonra peruğun bakımına gittiğim zaman o noktada görmek istedim. Kafa şeklimi çok beğendim, bu kadar beklemiyordum. ‘Kel olmak baya yakıştı’ diye düşündüm.''

'OĞLUM İÇİN GÜNLÜK TUTTUM'

Zor günleri eşi Kenan Ece ve oğlu Demir sayesinde daha kolay atlattığını söyleyen Ergüder, süreç boyunca oğlu için günlük tuttuğunu belirterek şunları söyledi:

''Hasta olmadan önce de bunu yapmak aklımdaydı. Bu, hızlandırdı. Ona dair şeyler yazıyorum; neyi nasıl söylediğini, onun bu durumla nasıl baş ettiğini. Daha olgun bir haliyle okuması amacıyla yazdığım yazılar. Oğlumla çok keyifli bir ilişkimiz var. Bana verilmiş en güzel hediye.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN