Oyuncu Patrick Murray, akciğer kanserine yakalandı

Oyuncu Patrick Murray, akciğer kanserine yakalandı

Oyuncu Patrick Murray, akciğer kanserine yakalandığını duyurdu. Murray, takipçilerine sağlık taramalarını ihmal etmemeleri uyarısında bulundu.

"Only Fools and Horses" dizisinde canlandırdığı Mickey Pearce karakteriyle tanınan oyuncu Patrick Murray, akciğer kanserine yakalandığını duyurdu. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Murray, semptomlarını kontrol ettirmek için kendisini teşvik eden reklama vurgu yaparak takipçilerine sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

"ULTRASONUM SAYESİNDE SAVAŞMA ŞANSIM VAR"

Murray paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Geçen gün, karın bölgesinde şişkinlik, ağrı, rahatsızlık ve kabızlık şikayeti olan herkese doktorlarından ultrason muayenesini istemelerini tavsiye eden bir reklam gördüm. Muayene tamamen ağrısız ve hayatınızı kurtarabilir. Şimdi kendi deneyimimle konuşuyorum. Doğal olarak kendi sağlık sorunlarımı gizli tutmak isterdim ancak bu reklamı desteklememek bencillik olurdu. Ultrasonum sayesinde savaşma şansım var. Organlarımın daha fazla araştırmaya ihtiyacı olduğunu gösterdi ve tümörler tespit edildi. Bu, çok daha geniş bir alanı kapsayan bir taramaya yol açtı. Şaşırtıcı bir şekilde, bu lezyonlar kanserli değildi ama tarama, akciğerimde ERKEN evre kanserli bir tümör buldu. Bu tümör çıkarıldı ve şimdi tweet atıyorum. Bu kadar ay önce ultrason yaptırmamış olsaydım durum böyle olmazdı."

1983'ten 2003'e kadar yayınlanan "Only Fools and Horses" dizisindeki Zeka küpü Mickey karakteri ile dünyada nam salan ünlüler arasına giren Patrick Murray, "Lovejoy" ve "Curse of the Pink Panther" gibi yapımlarda da yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN