Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy'dan kötü haber

Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy'dan kötü haber

Kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun rolüne hayat veren Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Yıldız Çağrı Atiksoy'un nişanlısı Yasak Elma dizisinin sevilen oyuncusu Berk Oktay da geçtiğimiz günlerde ikinci kez koronavirüse yakalandığını açıklamıştı.

Geçen hafta FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinin setinde ikinci kez korona kabusu yaşanmıştı. Dizide Çağatay karakterini canlandıran oyuncu Berk Oktay ikinci defa koronabirüse yakalanmıştı. Bu nedenle dizinin yeni bölümü yetişmemişti.

Berk Oktay karantinaya girerken atv’nin Kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun rolüne hayat veren müstakbel eşi Yıldız Çağrı Atiksoy’un ise kovid olmadığı öğrenilmişti.

Ancak güzel oyuncunun da daha sonra koronaya yakalandığı öğrenildi. 2020 yılının kasım ayında aynı anda hastalığı atlatan çift, böylece yine aynı kaderi yaşamış oldu. Her yerde el ele, göz göze olan çift sonbaharda evlenmeyi planlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN