Özcan Deniz'in 'Oğlumu kaçırdı' iddiasına eski eşinden cevap: Çok sıkıldım!

Özcan Deniz'in 'Oğlumu kaçırdı' iddiasına eski eşinden cevap: Çok sıkıldım!

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan, Deniz'in, kendisini oğlunu kaçırmakla suçlamasına "Gelişimden, adresimizden oğlumun babası en başından beri haberdar. Üzülsem de hiç şaşırtmadı. Üzerime oturtulmaya çalışılan ‘Zalim anne’ sıfatından çok sıkıldım" diye cevap verdi.

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasında sular durulmuyor. Özcan Deniz, son olarak eski eşi Feyza Aktan’ın oğlunu kaçırdığını iddia ederek "Yine aylardan nisan, yine sen benden uzaklara kaçırıldın ve yine kötüler konseyi bir şeylerin peşinde" ifadelerini kullanmıştı.

'ADRESİMİZDEN HABERDAR'

Ailesinin yanına, Antalya’ya giden Feyza Aktan ise bu iddiaya şöyle cevap verdi:

"Bu bir kaçma ya da kaçırılma eylemi değil, yapılan haksızlığa bir dur demekti. Gelişimden, adresimizden oğlumun babası en başından beri haberdar. Üzülsem de hiç şaşırtmadı. Üzerime oturtulmaya çalışılan ‘Zalim anne’ sıfatından çok sıkıldım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN