Özgü Namal tesettüre girdi! Son hali sosyal medyayı salladı!

Özgü Namal tesettüre girdi! Son hali sosyal medyayı salladı!

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinden ilk görüntüler ilk geldi. Merakla beklenen dizide Namal'ın tesettürlü bir kişiyi canlandırması dikkatlerden kaçmadı. 10 yıl aradan sonra çok farklı bir rolle ekrana dönen Namal, hayranlarını heyecanlandırdı.

Kurtlar Vadisi ile büyük kitleler tarafından tanınan, son olarak Merhamet dizisi ile izleyicinin karşısına çıkan ve Özü Namal, 10 yıl aranın ardından setlere döndü. Ünlü oyuncu Özgü Namal, 2020 yılında 2 çocuğunun babası Ahmet Serdar'ı kaybetmesinin ardından gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı.

ess.jpg

Özgü Namal, şimdilerde ise başrollerini Özcan Deniz ile paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ile ekranlara dönüyor. Dizinin yayınlanan ilk fragmanında Namal'ın yeni proje için tesettüre girdiği görüldü.

NAMAL, TESETTÜRE GİRDİ

FOX TV'de yayın hayatına başlayacak olan başrollerinin Özgü Namal ve Özcan Deniz'in paylaştığı, Kızıl Goncalar dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. 10 yıllık aranın ardından setlere dönen ve rolü için tesettüre giren Özgü Namal dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'i oynayacak. Dizide Cüneyt rolüne hayat veren oyuncu Mert Yazıcıoğlu'nun da cübbe ve sarıklı hali dikkat çekti.

ozguuok.jpg

Merak uyandıran dizide Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yanı sıra Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler yer alıyor.

ozcan.jpg

KIZIL GONCALAR'IN KONUSU

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücü konusu ele alıyor.

dizi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN