Özkan Uğur kötü haberi duyurdu: Eski rahatsızlığım tekrarladığı için...

Özkan Uğur kötü haberi duyurdu: Eski rahatsızlığım tekrarladığı için...

Sanatçı Özkan Uğur, sosyal medya hesabından daha önce iki kere yendiği lenf kanserine üçüncü kez yakalandığını açıkladı. Uğur, akıllı ilaç tedavisine başladığını belirterek konserlere ara verdiğini söyledi.

MFÖ Grubu'nun solisti sanatçı Özkan Uğur, daha önce 2013 ve 2020 yıllarında yakalandığı lenf kanserinin tekrar nüksettiğini ve ilaç tedavisine başladığını duyurdu.

AKILLI İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLADIM

Sanatçı haberi Instagram hesabından duyurdu. Hastalık sürecinin nasıl devam ettiğini aktaran Özkan Uğur, "Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN