Şeyma Subaşı'ndan 'Sabancı' Aşkına Ters Köşe! Subaşı'nın O Paylaşımına Arto'dan Çirkin Yorum

Şeyma Subaşı'ndan 'Sabancı' Aşkına Ters Köşe! Subaşı'nın O Paylaşımına Arto'dan Çirkin Yorum

Fenomen Şeyma Subaşı'nın eski Mısırlı Sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin oyuncu Serenay Sarıkaya hamlesinden sonra Subaşı'dan da yeni aşk hamlesi geldi. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu aşk için sunucu Arto'dan öyle bir yorum geldi ki herkes şoke oldu. İşte Subaşı'nın İş İnsanı Mehmet Germiyangil ile paylaşımı sonrası gelen yorumlar.

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda evlilik yolunda ilerleyen Mısırlı İş Adamı Mohammed Alsaloussi ile ilişkisine son verdiğini ve bu defterin tamamen kapandığını açıklamıştı. Mısırlı aşkı ise sessizliğini uzun süre sonra bozarak Subaşı'na göndermeli bir paylaşım yapmıştı. Son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Meedo, Serenay Sarıkaya'yı kadrajına aldı. Meedo'nun bu hamlesinden sonra Subaşı'ndan da bir hamle geldi.

medip.jpg

ŞEYMA'DAN AŞK HAMLESİ

Mısırlı İş İnsanı Mohammed Alsaloussi'nin Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın bir fotoğrafına "Harika Parça" yorumunda bulunması sonrasında Subaşı'dan yeni ilişki fotoğrafı geldi. 2020 yılında adının aşk dedikodularına karıştığı İş İnsanı Mehmet Germiyanlıgil ile bir hikaye atarak kalp emojisi koyan Subaşı, magazin gündemine bomba gibi düştü.

my.jpg

ARTO'DAN SUBAŞI'NIN PAYLAŞIMINA ÇİRKİN YORUM

Subaşı'nın bu paylaşımı en çok konuşulan konular arasında yerini alırken, Beyaz TV ekranlarında her sabah yayınlanan magazin programında ise Subaşı için çirkin bir söylem yapıldı. Programda sunuculuk yapan Arto, Şeyma Subaşı'ın bu paylaşımına öyle bir benzetme yaptık ki herkes şoke oldu. İşte Arto'nun kadınları da sinirlendirecek o çirkin yorumu.

arto.jpg

SUBAŞI'NDAN SABANCI İDDALARINA TERS KÖŞE

Mısırlı sevgilisi Meedo'dan ayrılan Şeyma Subaşı uzun süredir kabuğuna çekilmiş ve paylaşım yapmıyordu. O dönemlerde adı Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karışan Subaşı bu haberler hakkında sessizliğini paylaştığı son paylaşımla son verdi. 2022 yılında adı aşk dedikodularına karışan İş İnsanı Mehmet Germiyangil ile paylaşım yapan Subaşı resmen magazincilere ters köşe yaptı.

mido.jpg

Subaşı bu paylaşıma kalp emojisi koyarak Germiyangil'in ismini etkiledi. Söylemezsem Olmaz programında bu görüntüler üzerine konuşan Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'dan herkesi şoke eden yorumlar geldi. Arto'nun o yorumu ise magazin gündeminde çok konuşuldu.. Germiyangil ve Subaşı görüntülerine Arto, "Düşüp kalkmak kolay olsun diye abim diyorlar" yorumunda bulundu. Subaşı ve Germiyangil'den henüz bu yorum hakkında açıklama gelemezken, ne diyecekleri ise merak konusu oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN