Üçüncü kez kansere yakalanan Özkan Uğur'dan haber var

Üçüncü kez kansere yakalanan Özkan Uğur'dan haber var

MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur geçtiğimiz günlerde üçüncü kez kansere yakalandığını duyurmuştu. Uğur, hastalığı nedeniyle sahnelere de ara vermişti. Sağlık durumuyla ilgili yeni bir paylaşım yapan sanatçı, tedavisinin iyiye gittiğini ve önümüzdeki ay sahnelere döneceğini açıkladı.

Daha önce iki kere kansere yakalanan ve iyileşen sanatçı MFÖ grubunun solisti Özkan Uğur, geçtiğimiz nisan ayında hastalığının bir kez daha nüksettiğini açıklamıştı. Müzisyen, ilaç tedavisine başladığını ve sahnelere bir süre ara vereceğini duyurmuştu. Uğur, tedavisinin olumlu yönde gittiğini ve önümüzdeki ay sahnelere dönebileceğini duyurdu.

"SAHNEYE ÇIKMAMA ENGEL KALMADI"

Uğur, sevindiren paylaşımı şu sözlerle yaptı: “İmmünoterapi tedavisi sonuçlarım olumlu yönde seyrediyor. Tedavim süresince sahneye çıkmama engel kalmadı şükürler olsun. MFÖ olarak, konserlerimize ağustos ayı içinde İstanbul’da başlıyoruz inşallah. Dualarınız ve iyi dileklerinize çok teşekkür ederim. Yakında buluşmak üzere. Herkese hayırlı bayramlar dilerim.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN