Üçüncü kez kansere yakalanan Özkan Uğur'dan sevenlerine mini konser

Geçtiğimiz aylarda üçüncü kez lenf kanserine yakalandığını duyuran sanatçı Özkan Uğur Instagram hesabından sevenlerine mini konser verdi. Akıllı ilaç tedavisi gören Uğur, nisan ayından bu yana sahnelere ara verdi.

MFÖ Grubu'nun solisti sanatçı Özkan Uğur, daha önce 2013 ve 2020 yıllarında yakalandığı lenf kanserinin yeniden nüksettiğini, akıllı ilaç tedavisine başladığını ve sahnelere bir süre ara vereceğini duyurmuştu.

2013 yılında lenf kanserine yakalanan Uğur, sosyal medya hesabından tek kişilik bir performans yayınladı.

dada.jpg

AKILLI İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLADIM

Özkan Uğur, kötü haberi yine Instagram hesabından duyurmuştu. Ünlü müzisten hastalık sürecine ilişkin, "Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN